13. apr 2019 u 19:30 - 21:30

“Gastarbajteri” iz Beča”: Pozorišna predstava „Otvorite oči”

Gastarbajteri, kulturno pozorišno udruženje iz Beča izvešće novi komad “Otvorite oči”, a radnja je smeštena u jednom vozu koji putuje iz Srbije u Beč.

"Gastarbajteri" iz Beča": Pozorišna predstava  „Otvorite oči"

Pozorišna grupa “Gastarbajteri” iz Beča pripremila je još jedninu zanimljivu predstavu koja će publiku, i ovog puta,  dovesti do suza.  U pitanju je komedija pod nazivom “Otvorite oči” koja će biti izvedena u subotu 13. aprila 2019. godine, sa početkom u 19:30 časova.
Predstava “Otvorite oči” verno prikazuje ljude našeg porekla i to iz različitih krajeva Srbije, a radnja predstave je smeštena u jednom vozu koji putuje iz Srbije u Beč.
U vozu se dešava velika prevara, koju niko nije primetio, pa je zbog ovog događaja i sama predstava dobila ime- “OTVORITE OČI”.

Uloge tumače: Zorica Vitomirov, Danijela Milanović, Lena Trailović, Slađan Mandić, Nada Stanojević, Marko Marković, Milinko Ametović-Beganović i Zorica Đuđić.

AAI – (Afro-Asiatisches Institut)
Türkenstraße 3
1090 Wien

Rezervacije: milinko_milinko@live.at

Facebook događaj 

Pozorišna grupa “Gastarbajteri” iz Beča nedavno je proslavila svoju prvu godinu postojanja, u kojoj je urađeno čak pet pozorišnih predstava. Poret toga glumci ovog udruženja vredno snimaju seriju “Naše Bečlije”,  koju možete pogledati na istoimenom youtube kanalu.

Milinko Ametović-Beganović, koji vodi ovu veoma aktivnu glumačku grupu, već dugi niz godina se bavi glumom i sa velikim entuzijazmom prenosi svoju ljubav prema daskama koje život znače,  i na druge glumce amatere u Beču.