03. avg 2019 u 14:00 - 21:00

HOLI FESTIVAL: Najšarenija zabava na svetu u Lincu!

Holi je stara indijska, prolećna proslava poznata kao Festival boja ili Festival ljubavi, koji se održava na ulicama i parkovima, a grad posle proslave ostane išaran danima, verujući da boje, napravljene uglavnom od biljaka, imaju pozitivno dejstvo. Poslednjih godina je Holi postao prava atrakcija u mnogim zemljama sveta, a već 6 godina se održava i […]

HOLI FESTIVAL: Najšarenija zabava na svetu u Lincu!

Holi je stara indijska, prolećna proslava poznata kao Festival boja ili Festival ljubavi, koji se održava na ulicama i parkovima, a grad posle proslave ostane išaran danima, verujući da boje, napravljene uglavnom od biljaka, imaju pozitivno dejstvo. Poslednjih godina je Holi postao prava atrakcija u mnogim zemljama sveta, a već 6 godina se održava i u Austriji.

Ove godine najšarenija zabava na svetu, posle Beča,  održaće se u Lincu  3. avgusta 2019. godine sa odličnim muzičkim programom uz koji će plesati na hiljade šarenih ljudi.

Donošenje svojih boja na festival je zabranjeno i kesice sa bojom se mogu kupiti na festivalu. Ulazak na festival Holi dozvoljen je posetiocima od 16 godina pa nadalje.

Početak Holi festivala predviđen je za 14:00 časova i trajaće sve do 21:oo čas. Za dobru atmosferu zaduženi su poznati DJ-jevi, a vrhunac festivala je  bacanje boja, koje će se ponavljati svakog punog sata i držati atmosferu na vrhuncu do kasno u noć.

Ulaznice za Holi festival u Lincu možete kupiti on-lajn na stranici Oeticketa po ceni od već 24,90€.