14. okt 2018 u 18:30 - 21:00

Humanitarna manifestacija „Krofne na dar“ u Beču

Humanitarni događaj pod nazivom „Krofne na dar” održaće se u Pravoslavnoj crkvi u 2. bečkom okrugu , 14. oktobra 2018., sa željom ima za cilj da da se pomogne socijalno ugroženim srpskim porodicama sa više dece.

Humanitarna manifestacija „Krofne na dar“ u Beču

Humanitarni akcija i događaj pod nazivom „Krofne na dar” u organizaciji Prosvjetinog „Kluba mladih umetnika” i humanitarne organizacije „Srbi za Srbe” ima za cilj da se pomogne socijalno ugroženim srpskim porodicama sa više dece.

Svaki gost će imati priliku da kupi krofnu ili neki drugi kolač napravljen od strane nastavnica i dece Prosvjetine „Škole srpskog jezika” i članova Kluba, i tako pomogne socijalno ugroženim srpskim porodicama sa više dece.

Sam događaj uključuje i  program u kom će učestvovati deca pomenute škole, muzičari, studenti i pisci Kluba mladih umetnika. Za kratak muzički program će biti zaduženi gitarista Aleksandar Đurić i pevačica Katarina Kovačević.

Gosti koji će doći na humanitarni događaj takođe učestvuje u humanitarnoj akciji kupovinom kolača, koja treba da pomogne siromašnoj deci širom Balkana.

Posle događaja, humanitarna organizacija „Srbi za Srbe” će prikupljeni novac iskoristiti za kupovinu osnovnih sredstava za život socijalno ugroženih porodica u sklopu dobro poznatog projekta “Deca su naša budućnost”.

Prema rečima organizatora, „sva deca, bilo bogata ili siromašna, naše su bogatstvo“,  i zato se pozivaju sve porodice da dođu, uživaju u programu, zaslade se krofnom i tako pomognu onima kojima je to neophodno.

Humanitarna akcija i događaj: „Krofne na dar“
Nedelja, 14. oktobar 2018. od 18:30 do 21:00
Srpska pravoslavna crkva, Engerthstrasse 158, 1020 Wien