28. sep 2019 u 20:00 - 22:00

Ljubavna komedija: Pozorišna predstava “U krevetu sa Lolom”

Komedija: Kulturno pozorišno udruženje „Gastarbajteri“ iz Beča vas poziva na premijeru nove predstave, ljubavne komedije – U krevetu sa Lolom.

Ljubavna komedija: Pozorišna predstava "U krevetu sa Lolom"

Pozorišna grupa „Gastarbajteri“ iz Beča pripremila je još jedninu zanimljivu predstavu koja će publiku, i ovog puta,  dovesti do suza.
U pitanju je ljubavna komedija “U krevetu sa Lolom” , koja na jedan veoma komičan način prikazuje ljubavni život dotone Lole, žena srednjih godina, koja nema sreće u ljubavi ali zato joj se mnoge stvari dešavaju u pravo vreme.

Ljubavnu priču koju ima Lola i splet okolnosti i događaja koji je prate kroz život, dočaraće Katarina Simić koja glumi Lolu.
Veoma zanimljiv lik u predstavi je “ljubavnik” kojeg tumači Slađan Mandić, jer je u isto vreme u vezama sa  više žena i  teško usklađuje ljubavne termine sa njima.
Dostavljač  pice i fruzerka su takođe likovi koji će biti zaduženi za ceo zaplet u predstavi, a rasplet takođe obećava mnogo akcije i smeha.

Uloge tumače glumci amaterskog pozorišta “Gastarbajteri iz Beča: Slađan Mandić, Katarina Simić, Lena Trailović, Milinko Ametović-Beganović, Slobodanka Knežević.

Kulturno pozorišno udruženje „Gastarbajteri“ iz Beča ušlo je u svoju drugu godinu postojanja i do sada je osmislilo i izvelo pred bečkom publikom čak pet pozorišnih predstava. Pored toga glumci ovog udruženja vredno snimaju seriju „Naše Bečlije“,  koju možete pogledati na istoimenom youtube kanalu.

Milinko Ametović-Beganović, koji vodi ovu veoma aktivnu glumačku grupu, već dugi niz godina se bavi glumom i sa velikim entuzijazmom prenosi svoju ljubav prema daskama koje život znače,  i na druge glumce amatere u Beču. Nedavno su organizovali i audiciju za prijem novih glumaca, koji će glumiti u narednim predstavama koje priprema glumačka grupa Gastarbajteri.

Predstava “U krevetu sa Lolom”

Datum: Subota, 28.septembar 2019. godine, sa početkom u 20:00 časova
Mesto: WUK, Währinger Str. 59, Stiege 5, 1090 Wien
Cena ulaznice: 10 evra
Rezervacije: 0699 19 46 29 06