19. okt 2019 u 18:00 - 23:00

Jesenji koncert “Čari Balkanske kulture”

Koncert pod nazivom “Čari Balkanske kulture” na kome će učestvovati veliki broj folklornih ansambala koji neguju pesme i igre sa Balkana. 

Jesenji koncert "Čari Balkanske kulture"

Kulturno sportsko društvo “Bambi” iz Beča organizuje veliki jesenji koncert pod nazivom “Čari Balkanske kulture” na kome će učestvovati veliki broj folklornih ansambala iz Austrije koji neguju pesme  i igre sa Balkana. Domaćin manifestacije KSD Bambi spremno će dočekati goste sa prostora Balkana, a osim pesama i igara iz Srbije, posetioci će imati prilike da uživaju i u kulturno umetničkom stvaralaštu Republike Srpske, Bugarske, Rumunije i Makedonije.
Učesnici :
– KSD Bambi (Srbija) Beč
– KUD Zavičaj (Republika Srpska) Tulln
– KUD Kolo (Srbija) Maria Enzensdorf
– KUD Izvor (Srbija) Laznica
– Korak po korak ( Srbija) Petrovac na Mlavi
– KUD Makedonka (Makedonija) Beč
– KUD Kitka (Bugarska ) Beč
– KUD Pendari (Bugarska) Beč
– Etno orkestar pod upravom Aleksandra Arabađijeva

Pored bogatog kulturno umetničkog programa specijalni gosti večeri su Srbski Pravoslavni Pojci koji će svojim fantastičnim repertoarom i predivnim glasovima ulepšati već veoma zanimljiv program.
Jesenji koncert pod nazivom “Čari Balkanske kulture” održaće se 19.oktrobra 2019. godine sa početkom u 18:00 časova u svečanoj sali VHS Meidling (Längenfeldgasse 13-15, 1120 Wien).

Broj mesta je organičen, a ulaznice  u predprodaji možete kupiti svakog radnog dana 20:00h-22:00h časova na adresi Huttengasse 81 u 16. bečkom okrugu.
Za više inormacija možete se obratiti putem broja telefona 0667 7755585 ili  ksv.bambi.wien@gmail.com 
Facebook: KSD “Bambi” Beč
Instagram: ksdbambibec