17. dec 2018 u 19:30 - 21:00

Koncert u Beču: Tanja Paucanović & INTERNATIONAL BAND

Tanja Paucanović, talentovana violinistkinja na koncertima oduševljava publiku svojom muzikalnošću i dobrim štimungom, bez obzira da li svira klasiku, džez ili etno muziku.

Koncert u Beču: Tanja Paucanović & INTERNATIONAL BAND

Profesorka  Tanja Paucanović je studirala na Vienna Konservatoriumu u klasi profesorke Dorice Köstenberger i na Richard Wagner Konservatoriumu u klasi profesorke Eugenie Chevkenov, gde je  i diplomirala. Radi kao profesor violine u muzičkoj školi. Svira raznovrsnu muziku: klasičnu, jazz, modernu, kao i etno i balkansku muziku.

Nastupala je na brojnim koncertima, takmičenjima i festivalima širom Evrope (Turska, Grcka, Litvanija, Rumunija, Austrija, Bosna, Italija, Svajcarska). Dobitnica je  priznanja Dama 2016,  Najpopularnija violinistkinja u dijaspori i druge.

Tanja Paucanović je rođena je 16. novembra 1988. godine u Boru. Violinu svira od svoje devete godine. Srednju muzičku gimnaziju “Stevan S. Mokranjac” je pohađala u Požarevcu, u klasi profesora Zorana Veljkovića. Pored violine studirala je džez i pop pevanje. Izdala je svoj solistički album pod nazivom Fantasy.

Trenutno je veoma aktivna sa svojim bendom International Band  i održavaju velik broj  solističkih i promo  koncerta.

Koncert u Beču  

Tanja Paucanović & International Band

Club Berlin, Gonzagagasse 12, 1010 Wien

Ponedeljak, 17. decembar 2018. sa početkom u 19:30 časova

Facebook događaj