12. okt 2017 - 15. okt 2017 u 12:00

Lekari iz Srbije u poseti Beču

Srpski medicinari boraviće u Beču od 12.-15. oktobra 2017. Planirane su posete medicinskim ustanovama i učešće na seminarima.

Lekari iz Srbije u poseti Beču

Grupa od pedesetak lekara iz Srbije će od 12. do 15. oktobra boraviti u radnoj poseti medicinskim ustanovama glavnog grada Austrije. Članovi grupe su uglavnom lekari opšte prakce koji rade u domovima zdravlja, pretežno iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca i Niša.

U programu radne posete između ostalog je predviđen seminar o probioticima i njihovoj upotrebi u savremenoj medicini, koji će održati profesori ovdašnjeg Medicinskog fakulteta, kao i posete Opštoj bolnici (AKH). Lekarima iz Srbije će biti predstavljena ova značajna zdravstvena ustanova, a zatim je planiran obilazak jedne univerzitetske klinike, instituta, ambulanti za hitne slučajeve i nezgode, kao i tehničkih regiona AKH.

Poštovane kolege! Molimo vas da nam javite ukoliko ste zainteresovani za medijalno praćenje delegacije srpskih lekara u Beču od 12. do 15. oktobra. 2017.

Za vašu medijsku kuću možemo da napravimo TV prilog ili pisani izveštaj sa kvalitetnim fotografijama. Radimo brzo i efikasno i željeni materijal  šaljemo u najkraćem vremenu. Slobodno nam se obratite na media@ideahouse.at ili na office@dijaspora.tv