06. apr 2019 u 18:00 - 21:30

“Mi smo deca vesela”- Dečji festival u Beču

“Mi smo deca vesela”, dečji festival koji tradicionalno organizuje udruženje Bambi iz Beča, očekuje veliki broj gostiju i učesnika iz Srbije i Austrije.

"Mi smo deca vesela"- Dečji festival u Beču

KSD Bambi iz Beča se priprema da dočeka brojne goste na festivalu „Mi smo deca vesela“ koji će se održati  u Beču u subotu 6. aprila 2019. godine.

Učesnici i glavni akteri festivala, deca uzrasta do 16 godina, kroz pesme i igre preneće nekadašnje običaje i umetnost svojih predaka.
Posle zvaničnog dela programa, nastaviće se druženje uz bogat program, a sigurno će se sklopiti i nova prijateljstva koja je deci omogućio dečji festival „Mi smo deca vesela“.

Festival „Mi smo deca vesela“ održaće se u subotu 06. aprila 2019 godine u svečanoj sali Festsaal Längenfeldgasse, na adresi Längenfeldgasse 13-15, u 12. bečkom bezirku, sa početkom u 18:00 časova.

Osim domaćina na festivalu „Mi smo deca vesela“ učestvovaće brojna folklorna društva iz Austrije i Srbije.

Uz pratnju Etno orkestara pod upravom Aleksandara Arabadjieva, svoje umeće u folklornim igrama pokazaće:
KUD “Miodrag Miljković-Midga” – Ćirikovac
KUD “Makedonka” –  Beč
KUD “Jedinstvo” –  Beč
Kud Zavičaj – Tulln
KUD “Dukat” – Traiskirchen
KUD “Bor” Bor
KUiSD “Bora Stanković” – Beč
KUD „Barili“ – Braunau

Uprava kluba KSD Bambi poziva sve zainteresovane da se pridruže i ponesu dobro raspoloženje, a naravno najdraži gosti su mališani i deca sa svojim roditeljima,  jer je njima i posvećen festival „Mi smo deca vesela“ u Beču.

Facebook stranica KSD Bambi i događaj „Mi smo deca vesela“.