21. feb 2020 u 19:30 - 21:30

Nebojša Milovanović & gosti: Stand down šou

Nebojša Milovanović će zajedno sa svojim gostima u Beču izvesti nesvakidašnje pozorišno veče pod nazivom “Stand Down Show”.

Nebojša Milovanović & gosti: Stand down šou

Stand down sa Nebojšom Milovanovićem je predstava humorističko kabaretsko-muzičkog tipa koja za osnovu ima veličanstvenu poeziju najvećih srpskih pesnika, ali i velike muzičke hitove.  Sve to glumac Nebojša Milovanović povezuje duhovitim pričama koje imaju elemente Stand up komedije.

Stand down show u izvođenju Nebojše Milovanovića je show koncertno kabarteskog sadržaja, čija je osnova velika poezija, uvek povezana sa ličnim duhovitim i sadržajnim pričama iz života glumca. Stand down je autoironična ispovest koja brani poeziju kao suštinu i istinu, koja komponuje poeziju, spaja nespojivo i dolazi do punoće i spokoja u veličanstvenim hitovima koje glumac peva. Stand down je dobio zlatnu kolajnu za najbolju predstavu na međunarodnom festivalu monodrame i pantomime u Zemunu, kao i nagradu za inovativnost i scensku igru. Stand down se poigrava pozorišnim i scenskim formama i postaje društveno angažovana predstava.

Nebojša Milovanović je glumac Jugoslovenskoig Dramskog pozorišta, poznat po ulogama u filmovima “Lajanje na zvezde”, “Bure Baruta”, “Kordon”, tv serijama “Vojna Akademija”, “Koreni”, “Čizmaši”, “Jutro će promeniti sve”, “Andrija i Andjelka” i dr.

Publika u Beču će imati priliku da čuje pesme Matije Bećkovića, Dobrice Erića, Ljubomira Simovića, Miroslava Antića, Brane Petrovića, Tina Ujevića, Jovana Dučića, Milene Marković, Ljubivoja Ršumovića, i nezaboravne pesme Arsena Dedića, Josipe Lisac, “Indeksa” i drugih.

Stand down se sa uspehom igra više od pet godina širom Srbije, regiona i sveta, a u Beču će biti prikazan u petak 21. februara 2020. godine u Akzent teatru.

Nastupaju:
– Nebojša Milovanović, glumac
– Dušan Popović Lipovac, gitara
– Stanislav Stojkanović, bubnjevi
– Jovana Bjeković, tehnika, video
– Gost iznenađenja

Ulaznice na linku  Stand down šou – Nebojša Milovanović & gosti

Za penzionere i studente specijalan popust!

Akzent teatar, Theresianumgasse 18, 1040 Wien
Tel. 01 501 651 3306

Organizator: A:Kultura Vienna

Tel: +43 660 488 0039
office@akulturavienna.com