31. jula 2019 - 04. avg 2019 u 09:00 - 19:00

FIVB Svetsko prvenstvo u odbojci na pesku – Vienna Major

Odbojka na pesku: Swatch Beach Volleyball A1 Major Series krajem jula stiže u Beč, a veliki broj navijača bodriće najbolje svetske igrače i igračice.

FIVB Svetsko prvenstvo u odbojci na pesku  - Vienna Major

Od 31. jula do 4. avgusta 2019. godine Beč će ponovo biti centar  međunarodne scene odbojke na pesku i domaćin najboljim igračima odbojke na svetu koj će se takmičiti  za vredan nagradni fond od 600.000 USD,  a njihovom igrom biće inspirisani  hiljade navijača, koji su sastavni deo  uzbudljivih mečeva.

Svetska turneja Međunarodne odbojkaške federacije i četiri prestižna turnira, najbolji svetski igrači i igračice, zabavno-sportski spektakl, letnje temperature, pesak, odbojka na najvišem svetskom nivou to se sve podrazumeva kada je u pitanju najprestižnija serija ovogodišnjeg FIVB World Tour-a – Swatch Beach Volleyball A1 Major Series.

Ukoliko niste imali priliku do sada da budete deo ovago jednog međunarodnog turnira, pripremite se i posetite Swatch Beach Volleyball A1 Major Series u Beču i zavećete  odbojku na pesku, a Vienna Major uvrstiti u sami vrh omiljenih sportskih manifestacija.

FIVB Svetsko prvenstvo u odbojci na pesku održaće se na Dunavskom ostrvu u Beču od 31. jula do 4. avgusta 2019. godine

Za potrebe FIVB Svetskog prvenstva u odbojci na pesku izgrađen je stadion na Dunavskom ostrvu, koji može da primi 10.000 gledalaca. Stadion se nalazi na poziciji između Floridsdorfer Brücke i U6-/Schnellbahnbrücke.

Posetioce očekuje i mnogo drugih atrakcija koje će biti organizovane na Dunavskom ostrvu u toku prvenstva. Na površini od 65.000 kvadratnih metara biće zid za planinarenje, teren za vožnju električnih bicikala i električnih motora, „Zip line“ i mnoge druge atrakcije.

Datum: od 31. jula do 4. avgusta 2019. godine

Raspored i program:  Svetsko prvenstvo 2019 u Beču – Odbojka na pesku – Vienna Major 2019