22. avg 2019 u 10:00 - 23:00

Parndorf: Late Night Shopping („šoping do duboko u noć“) 

Designer Outlet Parndorf vas poziva na kupovinu u kasnim večernjim satima Late Night Shopping, sa letnjim rasprodajama i dodatnu zabavu.

Parndorf: Late Night Shopping („šoping do duboko u noć“) 

Outlet centar u Parndorfu, koji se zvanično zove McArthurGlen Designer Outlet Parndorf, postoji više od 20 godina, a  deo atraktivne ponude ovog popularnog šoping centra nadomak Beča je i Late Night Shopping („šoping do duboko u noć“) koji se organizuje tri puta godišnje.

Designer Outlet Parndorf  vas poziva na sledeći Late Night Shopping  koji će se održati 22. avgusta 2019. godine kada će radno vreme šoping centra  biti  produženo do 23:00 časova,  a posetioci mogu da iskoriste odlične ponude do minus 80%, kao i da budu deo uzbudljivog programa za celu porodicu.

Ovog puta kasna noćna kupovina u Designer Outlet Parndorfu prilagođena je letnjim uslovima. Peščana plaža sa suncobranima i ležaljkama obećavaju još veću opuštenost u toku šopinga. Uz sve letnje rekvizite sve će ličiti  na  letnji festival, uz popularne Di -džejeve  i živu muziku. Tu se posetioci šoping centra Parndorf odmaraju od kupovine, ali i pravo zabavaljaju u chill-out zonama i peščanoj plaži, kao na moru.

Pored bogate ponude kulinarskih specijaliteta i za najmlađe posetioce su organizovane  brojne zanimacije: stanice za šminkanje, zanatske radionice i pravljenje ogromnih balona od sapuna na otvorenom.

Do Designer Outlet Parndorf se može doći autobusom iz Beča, koji polazi na svakih 15 minuta, a stanica je preko puta Opere, u 1. bečkom bezirku.

Outlet centar u Parndorfu jedan je od najomiljenijih šoping centara u regionu. Rado ga posećuju Austrijanci, a za turiste je prava šoping atrakcija.

 

Više informacija na  zvaničnoj  internet stranici šoping centra Pandorf.