18. nov 2018 u 19:30 - 21:30

Pozorišna predstava „Savršen kroj“ u Akzent teatru

Pozorišna predstava “Savršen kroj“ u izvođenju Zvezdara teatra iz Beograda, 17. novembra biće izvedena pred bečkom publikom u Akzent teatru.

Pozorišna predstava „Savršen kroj“ u Akzent teatru

Predstava Savršen kroj opisuju kao „komičnu farsu“, koja  govori o dvojici muškaraca čiji susret već u prvim trenucima prelazi u ozbiljan nesporazum, i koji preti da svakog časa eskalira.

Predstava “Savršeni kroj” Vladimira Đurđevića  neštedimice razotkriva sve muške slabosti i govori o dvojici sredovečnih i dobrano ocvalih, po mnogo čemu različitih muškaraca. Novokomponovani tajkun Marko Milun (Slobodan Ninković) i ekscentrični krojač Svetislav ( Dragan Petrović), srešće se, naizgled, sasvim slučajno u krojačkom salonu Svetislava Svete Šnajdera „krojača iz senke“, koji „na crno“ i u dubokoj ilegali, šije odela isključivo za elitu. I kako to u životu obično biva, kad istina hoće da izađe na videlo ona to i učini, pa makar i kroz pukotinu na zadnjici pantalona.

Ulogu krojača tumači Dragan Petrović Pele, a novokomponovanog tajkuna Slobodan Boda Ninković.

Predstava gostuje u bečkom Akzent teatru  u nedelju, 18. novembra 2018. godine. sa početkom u 19:30 sati, a ulaznice se, po ceni od 20 i 22 evra, mogu kupiti  na blagajni  ili on- lajn na zvaničnoj internet stranici Akzent teatra.

Organizator:  Zajednica Srpskih klubova u Beču

Adresa: Theresianumgasse 18, 1040 Wien

Detaljnije informacije na brojevima telefona 0667 77 52 555 ili 01/501 65 33 06