12. juna 2019 u 09:30 - 12:30

Seminar: Pravilno jesti od samog početka

Na seminaru „Pravilno jesti od samog početka“ saznaćete sve o pravilnoj ishrani za normalan rast i razvoj bebe. Seminar je besplatan.

Seminar: Pravilno jesti od samog početka

Krajem 12. meseca, kada dete već jede raznovrsnu hranu koja odgovara njegovom uzrastu i potrebama organizma, ono iz uzrasta odojčeta prelazi u uzrast malog deteta (od 1- 3 godine). Sve je manje prostora za savete pedijatra i porodica je prepuštena sebi.
Međutim, radi se o vrlo važnom, osetljivom razdoblju u kome se formira osnova za pravilan odnos prema hrani koji će dete imati i kao odrasla osoba.

Seminar „Pravilno jesti od samog početka“, u organizaciji austrijskog Ministarstva zdravlja, Wiener Gebietskrankenkasse (WGKK) i Grada Beča, ima za cilj da majkama, kao i njihovim najbližima, približi i objasni pravilnu ishranu za njihove bebe. Skoro svaka žena ima nesigurnost kada je u pitanju pravilna ishrana novorođenog deteta.

(c)www.richtigessenvonanfangan.at

Na mnoga pitanja, mame mogu dobiti odgovore ako učestvuju na besplatnom seminaru„Pravilno jesti od samog početka“ jer na predavanju će govoriti stručnjaci iz oblasti dijetologije i nutricionizma.

Ovaj projekat ima tri posebna modula:
1. Tema prvog modula je ishrana za vreme trudnoće
2. Tema drugog modula je period dojenja, ishrana mame i bebe posle porođaja i dohrana bebe
3. Ishrana za malu decu (1 do 3 godine)

Sledeći termini ovog seminara na koje se majke mogu prijaviti i naučuti više o pravilnoj ishrani za malu decu (1 do 3 godine):
– 12.juni  2019. godine od 09:30 do 12:30 časova
– 13.juli 2019. godine od 09:30 do 12:30 časova

Mesto održavanja seminara je Volkshochschule Hernals, Rötzergasse 15, 1170 Wien

Napomena: Zbog sigurnosnih razloga mala deca ne mogu prisustvovati seminaru.

Više informacija o seminaru  na internet stranici „Pravilno jesti od samog početka“ „Richtig essen von Anfang an!“, a prijave putem broja telefona  +43 1 601 22-2813  ili E-Mail adrese richtigessen@wgkk.at