03. mar 2019 u 18:00 - 21:00

Radionica „Put Promene“ u Beču – Siniša Ubović stručnjak u oblasti ličnog razvoja

Siniša Ubović, svetski priznat trener na polju ličnog razvoja i motivacije, održaće predavanje u Beču i uz jedinstven program pokazati polaznicima radionice kako da se izdignu iznad svih starih ograničenja i započnu put promene.

Radionica „Put Promene“ u Beču - Siniša Ubović stručnjak u oblasti ličnog razvoja

Siniša Ubović, glumac i jedna od najinspirativnijih ličnosti na polju ličnog razvoja i unutrašnje promene, održaće motivaciono predavanje u Beču pod nazivom  „Put promena”.  Radionica će se održati u  nedelju 3. marta 2019. godine u UCI Kinowelt Millennium City, sa početkom u 18:00 časova.

Često se u životu dešava da osećamo da je došlo vreme da okrenemo “novi list’” ali nismo svesni šta je to što je zaista potrebno promeniti. Takođe, mnogi imaju strah od promene jer ne znaju šta će se tačno desiti ako krenu da menjaju stvari.

Siniša Ubović će prisutnima na radionici u Beču pomoći:

– Kako da bolje razumeju sebe i  da sa novom dozom jasnoće krenu u proces promene
– Kako da se nose sa promenama koje dolaze od spolja i na koje nemaju uticaj
– Kako prepoznati  pravu poruku koju  donosi promena
– Kako da bezbedno zakoračiju novim putem
– Kako da shvate svoju potrebu za promenom
– Kako da pronađu podršku na tom putu

Cena ulaznice: 58 EUR

Rezervacije: seminar.rezervacije@gmail.com

Dodatne informacije: 0664 75501248

Broj mesta je ograničen!

Mesto održavanja: UCI Kinowelt Millennium City, 1200 Wien

 

Siniša Ubović: Totalna motivacija 

Siniša Ubović je rođen 1973. godine u Zemunu. Pre nego što je stupio u oblast ličnog razvoja, javnosti je bio poznat po svojoj glumačkoj karijeri u kojoj je ostvario desetine pozorišnih, televizijskih i filmskih uloga, i za glumački rad je u više navrata bio nagrađivan.
Sinišino zanimanje za oblast ličnog razvoja počelo je 2009. godine i od tada ne prestaje da se edukuje i usavršava. Prvi je regionalni licencirani trener programa „Heal Your Life“, baziranog na metodologiji Lujze Hej, i jedan od dvanaest trenera u celom svetu koji poseduju licencu za obučavanje budućih trenera ovog programa.

Autor je inspirativnih i motivacionih bestselera: “Put promene… i neće biti kraja čudesima“, “Afirmacije za put promene“, “100% JA“, “Dnevnik promene“, “Meditacija za početnike“, kao i jednog od najinspirativnijih romana na ovim prostorima “Moja baba zen budista“.

Siniša živi u Beogradu, gde vodi izuzetno posećena motivaciona predavanja, treninge i edukacije, a često gostuje kao predavač i trener kako u regionu, tako i u mnogim gradovima Evrope i Amerike.

Siniša Ubović zvanična internet stranica