24. jan 2019 - 25. jan 2019 u 20:00 - 04:00

Svetosvski bal u Beču u Park- Hotelu Šenbrun

U Beču je sve spremno za održavanje Svetosavskog bala, najvećeg i najelitnijeg okupljanja Srba u Beču i njihovih prijatelja iz drugih zemalja.

Svetosvski bal u Beču u Park- Hotelu Šenbrun

Svečano otvaranje tradicinalnog 22. po redu Svetosavskog bala u Beču , kojem se svake godine srpska zajednica u Austriji posebno raduje, zazano je  24. januara 2019. godine u 20:30 časova. Posle svečanog ulaska organizatora gospodina Milorada  Mateovića i učesnika  i ovogodišnji bal će biti otvoren Svetosavskom himnom, a zatim će se program odvijati u svečanoj i zabavnoj atmosferi.

u programu bala će učestvovati brojni umetnici iz Srbije: Željko Samardžić, Goca Lazarević, Tijana Dapčević, Nikola Rokvić i Danica Krstić.Magiju klasične muzike na goste preneće mecosapran Iva Mrvoš Anokić i tenorRanko Jović.

Umetnički ansambl Ministarstva odbrane Srbije “Stanislav Binički”, pod vodstvom maestra Vojkana Borisavljevića, doprineće da gosti bala uživaju u pesmi , igri i sjajnoj balkoj atmosferi.

Voditeljski par Svetosavskog bala su prvaci Pozorišta na Terazijama, Jelena Jovičić i  Slobodan Stefanović. Više o umetnicima Svetosavskog bala. 

 Osim plesnih škola u programu će sa tradicionalnim igrama nastupiti i kulturno-umetničko društvo Stevan Mokranjac iz Beča, plesna grupa Imervol.

Organizacioni odbor, za goste bala, priprema još brojna iznenađenja tako da je već sad sigurno da će i sledeći Svetosavski bal, kao i proteklih godina, zasijati i uneti dašak elegancije i vrhunske zabave u živote naših ljudi koji žive u Beču.

 

Za one koji se odlučuju da posete Svetosavski bal, ostao je još manji broj ulaznica koje možete rezervisati na brojevima  telefona +43 681 81 96 79 24 ili +43 699 1 9999 577 

 Detaljnije informacije i trenutni broj preostalih mesta možete naći na zvaničnoj internet stranici Svetosavskog bala u Beču.

Karte se mogu kupiti u prostorijama Srpskog Centra, Lindengasse 61-63/2/V, 1070 Wien,  uz predhodnu najavu dolaska, na broju telefona +43 681 81 96 79 24.