Video produkcija

IDEAHOUSE vam pomaže u komunikaciji s korisnicima putem vizuelnih i multimedijalnih sadržaja i podržava Vas prilikom izrade koncepta kao i u planiranju i realizaciji različitih projekata.

Uspostavljamo ravnotežu između zahteva tržišta i očekivanja i potreba naših klijenata i realizujemo sadržaje namenjene edukaciji, zabavi, informisanju ili prezentovanju vaših proizvoda i usluga.

IDEAHOUSE  brine o prezentaciji Vaše delatnosti i kompanije u najboljem svetlu i na taj način doprinosi izgrađivanju imidža i uspešnosti Vaše kompanije, organizacije, prozvoda ili projekta.

IDEAHOUSE raspolaže kompletnim tehničkim mogućnostima za snimanje, montažu i proizvodnju video-materijala (emisije, reportaže, dokumentarni, promo-filmovi i reklamni spotovi) i osigurava profesionalni prevod sadržaja na srpski/nemački kao i titlovanje priloga. Emisije iz naše produkcije klijenti mogu slobodno da koriste za prezentaciju svojih delatnosti i proizvoda preko raznih medijskih kanala.

Novinarima i izveštačima stranih televizija nudimo mogućnost montaže specijalnih priloga i uključivanja u program njihovih medijskih kuća iz samog centra Beča.

Predlažemo vam da našem kreativnom timu prepustite da se pobrine za idejno rešenje koje će najbolje odgovarati Vašim specifičnim potrebama. Očekujemo vaš upit: media@idea-house.at

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava