16. mar 2019 u 19:00 - 21:00

Arno Gujon – Promocija knjige “Svi moji putevi vode ka Srbiji“

Promocija knjige “Svi moji putevi vode ka Srbiji“ autora Arno Gujona održaće se 16. marta 2019. godine u  hramu Svetog Save u Beču.

Arno Gujon – Promocija knjige  “Svi moji putevi vode ka Srbiji“

Knjiga “Svi moji putevi vode ka Srbiji“ je uzbudljiva ispovest mladog Francuza Arno Gujona koji svedoči o drami srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Autor opisuje Srbiju onakvu kakvu je vidi stranac koji je sopstvenu sudbinu povezao sa sudbinom Srba tako što se, iz ljubavi prema ovoj zemlji, sa suprugom Ivanom nastanio u Beogradu.

“Svi moji putevi vode ka Srbiji”  istovremeno je i moralni stav Arno Gujona, dirljiv iskaz vere, humane vrednosti i dobrote, kai i svedočanstvo o ustrajnoj i neodustajnoj rešenosti da u vreme velikih iskušenja bude na strani nevinih.

Promocija knjige u Beču biće držana 16. marta 2019. godine u hramu Svetog Save, u drugom bečkom okrugu, sa početkom u 19: oo časova.

Na promociji u Beču publika će posle izlaganja Arno Gujona imati i priliku da postavlja pitanja. Više o autoru možete pročitati  u našem prethodnom tekstu Uskoro u Beču: Promocija knjige Arno Gujona – “Svi moji putevi vode ka Srbiji“

Organizator manifestacije je SPKD Prosvjeta iz Beča.