17. maja 2018 u 14:00 - 20:00

“Beogradski salon vina” u Beču

„Beogradski Salon Vina“ je manifestacija koja već 15 godina važi za najjznačajniji vinski događaj u Srbiji i čitavom regionu. Prvi put održaće se u Beču 17. maja 2018. na prestižnoj lokaciji – MuseumsQuartier u Beču.

"Beogradski salon vina" u Beču

Prvi „Beogradski Salon Vina u Beču“ („Belgrader Wein Salon in Wien“ / BWSW) okupiće 30 izlagača: selekciju vinarija iz Srbije i regiona bivše Jugoslavije, vodeće srpske destilerije i odabrane srpske zanatske proizvođače vrhunske delikatesne hrane.

Posetioci će  u Beču imati priliku da na jednom mestu probaju čak 200 odabranih vrhunskih vina i 50 najboljih srpskih rakija i sve to, uz autentične srpske delikatesne proizvode, kao što su sirevi, suhomesnati proizvodi, vojvođanski tartufi, namazi i slično.
“Beogradski Salon Vina“ je prestižna manifestacija, koja već 15 godina važi za najjznačajniji vinski događaj u Srbiji i čitavom regionu, i koja se održava svake godine početkom decembru u luksuznom beogradskom hotelu Hyatt Regency.

„Beogradski Salon Vina u Beču“ – BWSW

BWSW se održava u četvrtak 17. maja 2018.,od  14.00 do 21.00 čas u ekskluzivnom prostoru Ovalhalle MuseumsQuartier.
U tom periodu, svi posetioci imaju priliku da probaju sve izložene proizvode (vina, rakije, delikatese), kao i originalne koktele na bazi srpskih rakija. 

Svi posetioci na ulazu u Ovalhalle iznajmljuju čaše za vino (kaucija 5 €), koje na isto mesto vraćaju prilikom napuštanja prostora. Čašice za degustaciju rakija se nalaze na štandovima proizvođača.

Broj ulaznica je ograničen: 300 online + 300 na blagajni MuseumsQuartier (MQ Point) i već su u prodaji.

Ulaznice za„Beogradski Salon Vina u Beču“ možete kupiti online preko Eventbrite po ceni od 18 €.

Na blagajni MQ ulaznice možete kupiti po ceni od 20 €, svakog radnog dana, kao i na sam dan događaja od 10.00-19.00 časova.

„Belgrader Wein Salon in Wien“ (BWSW)
Četvrtak 17. maj, 14.00-21.00 čas
Ovalhalle MuseumsQuartier, Museumsplatz 1, Wien