12. jan 2020 u 19:30 - 21:30

Lane Gutović: Kabare predstava Obično veče

Ne propustite jedinstvenu priliku da se nasmejete do suza zbog neponovljivih dogodovština i humora jedinstvenog Milana Laneta Gutovića.

Lane Gutović: Kabare predstava Obično veče

Jedan od najpoznatijih glumaca i komičara u regionu Milan Lane Gutović , 12. januara 2020. godine  gostuje u Beču, a publici  će se predstaviti sa hit komedijom “Obično veče”.
Predstava “Obično veče” je stand up komedija u kojoj Lane Gutović na jedinstven način govori o sebi i aktuelnim društvenim temama,  politici, ljubavnim problemima i muško-ženskim odnosima.

Posle tri decenije redovnog igranja u beogradskim pozorištima, ali i širom sveta, predstava “Obično veče” status kultne predstave zadržala je više od jedne decenije. To je prva predstava koja je na srpskom jeziku igrana na Brodveju, obišla je gradove od Moskve do Pekinga, od Johanesburga do Njujorka, od Sidneja do Montreala. Specifičan Lanetov humor zasmejavao je publiku na svim kontinentima, a sadržaj predstave usklađuje u zavisnosti od aktuelne situacije.

Lane Gutović, koji je u ovoj predstavi tekstopisac i redatelj, potrudiće se da svojim specifičnim humorom oraspoložiti publiku, iako se zapravo “Obično veče” uvek završava ovacijama i smehom do suza. Glumac Lane Gutović jedan je od najpopularnijih glumaca na našim prostorima i dobitnik je mnogih priznanja za svoj pozorišni, filmski i televizijski rad.

Predstava “Obično veče”će se odžati 12. januara 2020. sa početkom od 19:30 časova, u sali Haus der Begegnung Mariahilf, u 6. bečkom okrugu.

Na sajtu organizatora objavljeno je saopštenje sledeće sadržine, pa bismo vas zamolili da proverite lično sa organizatorom Kult Szene

VAŽNO OBAVEŠTENJE!!!

Poštovani,
zbog ozbiljnih tehničkih razloga, bili smo prinuđeni da hitno promenimo salu u kojoj će 12. januara 2020. nastupiti naš proslavljeni glumac Lane Gutović sa predstavom “Obično veče”. Nova adresa je: ODEON THEATER, Taborstrasse 10, 1020 Wien. Molimo vas da informaciju prenesete svojim prijateljima, kako za ovu, tako i za dečju predstavu “Patrolne šape”, koja će takođe biti izvedena na navedenoj adresi.

 

NOVO U AUSTRIJI! Onlajn knjižara! Više od 40.000 naslova na srpskom jeziku! Kliknite na baner ispod i uplovite u carstvo knjiga!

“Obično veče” u Beču

Kad: Nedelja, 12. januar 2020. godine u 19:30 časova
Adresa: Haus der Begegnung Mariahilf, Königseggasse 10, 1060 Wien

Cene ulaznica:
U pretprodaji: € 20
Na kasi pred početak predstave: € 25
Karte možete kupiti i online na internet sajtu organizatora Kultszene  ili na brojnim prodajnim mestima u Beču:

Cafe Watt, Wattgasse 57, 1160 Wien
Cafe Extra, Sechshauser Strasse 77, 1150 Wien
Grill & Restaurant SEMENDRIA Lugner City, Gablenzg. 3, 1150 Wien
MTEL Shop, Triester Straße 7, 1100 Wien
Cafe RestaurantCalypso, Brunnerfeldstraße 65, 2380 Perchtoldsdorf
Global Thinkers, Piaristengasse 11/8, 1080 Wien
Cafe Glamour, Klosterneuburger Str. 3, 1200 Wien

 

PROČITAJTE  NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Rade Šerbedžija: Solistički koncert u bečkom pozorištu Akzent

Knjige u dijaspori: Nova Internet knjižara za čitaoce u Austriji

Pesma „Tiha noć, sveta noć“ nastala je u Austriji pre 200 godina i peva se širom sveta

Bečka atrakcija: Bečka kanalizacija i film „Treći čovek“