22. dec 2018 - 23. dec 2018 u 13:00 - 16:00

“Pepeljuga”-Novogodišnja pozorišna predstava za decu

Pepeljuga i glumci Akademisje Stanislavski iz Beča spremni su da oduševe sve ljubitelje pozorišta koji će uživati u fantastičnom novogodišnjem programu za najmlađe.

“Pepeljuga”-Novogodišnja pozorišna predstava za decu

Magija novogodišnje atmosfere za najmlađe je zagarantovana, jer je Akademije glume “Stanislavski” iz Beča pripremila dečju pozorišnu predstavu “Pepuljuga “.

Novogodišnji spektakl u izvedbi pozorišne trupe Akademije glume “Stanislavski” povešće najmlađe gledaoce u magičan svet jedne od najlepših bajki svih vremena, na jedan potpuno nov način. I ako je ova bajka prvenstveno postavljena na scenu da zabavi naše najmlađe, Violeta Radić, rediteljka predstave, tvrdi da će se i odrasli nasmejati do suza. Kao i do sada, glumačka ekipa akademije “Stanislavski”  obećava potpuno novu energiju na bini i spontanost mladih i kreativnih glumaca koji će glumiti poznate likove iz fantastične novogodišnje “Pepeljuge”. 

Zbog velikog interesovanja za “Pepeljugu” u Beču, predstava će se izvesti čak u četiri termina:

Subota, 22.12. 13:00h;
Subota, 22.12. 16:00h;
Nedelja, 23.12. 13:00h;
Nedelja, 23.12. 16:00h;

Gde: Akademija glume „Stanislavski“
Olympia Platz 2, 1020 Wien ( STADION centar, zadnji ulaz)

Ulaznica za predstavu “Pepeljuga” je u vidu dobrovoljanog priloga, koji je simbolična finansijska pomoć  jedinom pozorištu na decu na maternjem jeziku u Beču. , koje se u poslednje vreme bori za opstanak i uskoro seli u nove prostorije.

Zbog velikog interesovanja za dečiju predstavu “Pepeljuga” rezervacije su obavezne pozivom na broj telefona ‭+43 660 6338750‬

Igraju:
Sara Radojković
Dimitrije Ivanović
Aleksandra Miladinov
Vanja Radenković
Jana Radojković
Danijel Živković
Jovana Smiljanić
Sara Abci
Kiril Kostov

Režija: Violeta Radić
Asistent režije: Marina Đorđević

Facebook događaj “Pepeljuga”-Novogodišnja pozorišna predstava za decu