Akademija glume „Stanislavski” u potrazi za novim glumcima

22.09.2018

Želite da učestvujete u pozorišnim projektima i razvijete svoje glumačke sposobnosti i talente? Evo prilike da se priključite akademiji glume "Stanislavski" u Beču koja je u potrazi za novim glumcima!

Akademija glume „Stanislavski” već 15 godina za redom okuplja mlade kreativne ljude na pozorišnim projektima. Akademija glume „Stanislavski” iam svoje prostorije u Beču (Olympia Platz 2, 1020 Wien – STADION centar) nudi mladima srpsko/bosansko/hrvatske porekla kulturni program na maternjem jeziku.

Dosadašnje glumačku postave sačinjavaju glumci iz Hrvatske, Bosne, Makedonije i Srbije. Program akademija glume „Stanislavski” je kreiran i prilagodljiv i za početnike, ali i  za mlade glumce sa iskustvo.  Polaznike očekuje  intenzivan rad na samostalnom razvijanju tehnika glume, kao i kreativnom razvoju glumca kao umetnika. Cilj akademije glume „Stanislavski” je da omogući polaznicima praktična znanja u okviru zajedničkog pozorišnog projekta koji se po završetku godine realizuje.

Tim akademije “Stanislavski” je sačinjen od profesionalnih predavača, koji su i sami reditelji, glumci, pedagozi i pripadnici filmske i pozorišne umetnosti s višegodišnjim iskustvom u pozorištu.
U okviru programa pored istorije pozorišta i psihologije, kao neizostavnog dela glume, u akademiji se intezivno radi na pokretu, glasu i dikciji. Trening u monologu, improvizaciji i analiza teksta, i studija scene, sastavni su deo akademije glume „Stanislavski”.

 

Nova sezona i projekti

Ukoliko želite da učestvujete u pozorišnim projektima i razvijete svoje glumačke sposobnosti i talente evo prilike da se priključite akademija glume “Stanislavski”.  Svi zainteresovani se mogu javiti do 30.oktobra 2018. godine, a svi prijavljeni polaznici biće pozvani na upoznavanje i intervju.

Za više informacija pišite na mejl adresu  academyofactingstanislavski@gmail.com

ili u inbox  Facebook stranice Akademija glume „Stanislavski”

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava