14. sep 2019 u 17:00 - 19:00

Predstava za decu SUNĐER BOB – KAMPOVANJE!

Najmlađe Bečlije uskoro imaju priliku da pogledaju čuvenu dečju pozorišnu predstavu na maternjem jeziku, “Sunđer Bob- Kampovanje”.

Predstava za decu SUNĐER BOB – KAMPOVANJE!

Još jedna predstava u organizaciji Kultszene iz Beča. Ovog puta to je gostovanje  pozorištanceta “Maslačak“ iz Bjeljine sa predstavom za decu „Sunđer Bob- Kampovanje“.

Predstava je rađena po novom scenariju i premijerno se prikazuje u regionu i dijaspori, a junaci omiljene crtane serije „Sunđer Bob“ uskoro stižu u Beč i kreću na kampovanje.

Keba Kraba je odlučio da Lignjoslavu i Sunđer Bobu da pola slobodnog dana. Da li će Sunđer Bob i Patrik uspeti da iznerviraju Lignjoslava, ili će im se i on pridružiti u neobičnom kampovanju? Da li će im Keba Kraba pokvariti sve planove?

Odgovore na ova pitanja dobićete kad pogledate novu predstavu za decu SUNĐER BOB – KAMPOVANJE koja će gostovati u Beču u subotu 14. septembra 2019. godine, sa početkom u 17:00 časova. Mesto održavnja predstave je Haus der Begegnung Mariahilf, na adresi Königseggasse 10, 1060 Wien.

Istog dana i na istom mestu, sa početkom u 20:30 časova, odigraće se i pozorišna predstava za stariju publiku, „Čorba od kanarinca“ , u kojoj igraju Ljubomir Bandović i Mina Lazarević.

Likovi:
Sunđer Bob – Marija Ćosić
Keba Kraba – Ivan Petrović
Lignjoslav – Vanja Krtolina
Patrik – Marko Toljević

Cene ulaznica:
U pretprodaji: 10€
Na blagajni  pred početak predstave: 15€

Karte možete kupiti i online na internet sajtu organizatora Kultszene  ili na brojnim prodajnim mestima u Beču: 

CafeWatt, Wattgasse 57, 1160 Wien
CafeExtra, Sechshauser Strasse 77, 1150 Wien
Grill & Restaurant SEMENDRIA, Lugner City, Gablenzg. 3, 1150 Wien
CafeRestaurantCalypso, Brunnerfeldstraße 65, 2380 Perchtoldsdorf
Media4yu, Triester Straße 7, 1100 Wien