29. juna 2019 u 10:00 - 21:00

Prater Kids kartica i humanitarna akcija sa Eskimom

Početak praznika je idealna prilika da provedete dan u Prateru. Svako ko kupi Kids Card propusnicu 29. juna može i pomoći u humanitarnoj akciji.

Prater Kids kartica i humanitarna akcija sa Eskimom

Roditelji i deca u Beču mogu, od prošle godine, uz kupovinu Dečije kartice (Kids Card), koristiti brojne atrakcije u zabavnom parku na Prateru, i to po sniženim cenama.

Svi oni koji dođu u Prater u subotu 29. juna 2019. godine i kupe PRATER dečiju karticu dobiće mnoge pogodnosti u zabavnom parku i besplatan ESKIMO sladoled.

Kupovinom Dečje Prater kartice činite i dobro delo jer će sredstva biti  donirana organizaciji Karitas za Mädchenzentrum *peppa.

Dakle, ukoliko želite da provedete lep dan u Prateru i usput, želite da učinite nešto dobro, iskoristite priliku 29. juna.

Čak i oni koji nemaju vremena 29. juna mogu biti humani u toku narede posete Prateru. Do kraja 2019. godine traje humanitarna akcija u kojoj se od  “male” Dečije karte odvaja po 1 evro i 2 evra od “velike” dečje karte za centar za devojčice peppa.

„Mala“ dečija kartica (Die “kleine” Kids Card)  uključuje korišćenje 6 određenih zabavnih atrakcija, i dečiji Eskimo sladoled. Cena ovog paketa je samo 12€ (minus  30% popusta od normalne cene).

„Velika dečija kartica“ (Die “große” Kids Card) koja uključuju korišćenje 6 određenih zabavnih atrakcija za dete i  pratioca, kao i  dečiji sladoled na štapiću i kornet Eskimo sladoled. Cena ovog paketa je 24€ (minus 35% popusta od normalne cene).

 

Gde se kupuje Kids Card?

Dečju karticu Kids Card možete kupiti na Prater info štandu kod Velikog točka na Riesenradplatz-u, u restoranu Kolariks Luftburg, Manner baru kod  voza Liliput  ili na zvaničnoj internet stranici Pratercard.

Bečka atrakcija: Veliki točak na Prateru se okreće 121 godinu