Prater: Nova dečija kartica KIDS CARD, popusti i sladoled

19.05.2018

Od 15. maja, nova dečija kartica KIDS CARD dostupna je na Prateru i sa njom roditelji i deca imaju popuste za vožnju na određenim ringišpilama i ostalim spravama za zabavu, a predviđen je i Eskimo sladoled.

Roditelji i deca mogu, od nedavno, uz kupovinu Dečije kartice (Kids Card), koristiti brojne atrakcije u zabavnom parku na Prateru, i to po sniženim cenama. Osim toga, deci sleduje i sladoled. Nova dečija kartica dostupna je u dve varijante:

–  “Mala” dečija kartica (Die “kleine” Kids Card) koja uključuje korišćenje 6 određenih zabavnih atrakcija, i dečiji Eskimo sladoled. Cena ovog paketa je samo 12€ (minus  30% popusta od normalne cene).

“Velika dečija kartica” (Die “große” Kids Card) koja uključuju korišćenje 6 određenih zabavnih atrakcija za dete i  pratioca, kao i  dečiji sladoled na štapiću i kornet Eskimo sladoled. Cena ovog paketa je 24€ (minus 35% popusta od normalne cene).

Gde se kupuje Kids Card?

Od  16. maja novu dečiju karticu možete kupiti na Prater info štandu kod Velikog točka na Riesenradplatz-u, u restoranu Kolariks Luftburg, Manner baru kod  voza Liliput  ili na zvaničnoj internet stranici Pratercard.

 

Ostale atrakcije na bečkom Prateru

Ono što bečki „Prater“ čini jedinstvenim jeste mešavina atrakcija, tradicionalnog zabavnog parka sa bogatim sadržajem i raznovrsne gastronomske ponude.
U Prateru se nalaze i muzej voštanih figura „Madame Tussauds“ i novi Muzej čokolade o kojem smo već pisali.

Simulator za skakanje padobranom „Wind-O-Bona“ se takođe nalazi u zabavnom parku Prater, a njegova izgradnja je koštala čitavih 6 miliona evra. Ovaj vertikalni vazdušni kanal sa svojim dimenzijama spada među najveće komore za letenje na svetu. Projektovan je tako da u njemu istovremeno može uživati najviše osam letača, a jedini uslov je da su učesnici stariji od osam godina. Pre samog letenja posetioci prolaze kroz kratku obuku o letećim pozama, visokom i niskom letenju, okretanju za 360 stepeni, razumevanju znakova i pravilima letenja.

U neposrednoj blizini zabavnog parka je zelena oaza Praterska šuma za opuštanje  i odmor, ali i  sa mogućnostima za sportske aktivnosti, što ovaj deo Beča  čini još posećenijim.

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Kinderaktivcard: Zanimljivo i povoljno za najmlađe Bečlije

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava