Reprezentacija Srbije: Ekskluzivni VIDEO sa priprema u Austriji

09.06.2018

Ekskluzivno vam prenosimo atmosferu iz Bad Vatersdorfa gde se privode kraju završne pripreme pred Svetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji. Danas prijateljska utakmica "orlova" sa ekipom Bolivije u Gracu od 18:00 časova.

(c)dijaspora.tv - Ljubiša Dimitrijević

Odbrojavanje do Mundijala je počelo, a euforija kod igrača reprezentacije Srbije ali i navijača sve je veća.

Reprezentacija Srbije, koja boravi na završnim pripremama u Bad Valdersdorf-u, imaće poslednju utakmicu pred Svetsko prvenstvo u Gracu, na stadionu Merkur Arena, u subotu 9. juna od 18:00 časova protiv selekcije Bolivije.

VIDEO: Eksluzivno iz Bad Vatersdorfa igrači i stručni tim fudbalske reprezentacije Srbije govore o atmosferi i očekivanjima na predstojećem Mundijalu.

“Posle poraza od reprezentacije Čilea uradili smo analizu utakmice. Ukazali smo igračima na greške koje su napravili, pa smo zajedno našli način da ih već u narednoj utakmici prevaziđemo. Fudbal je jednostavna igra. Sve se može ispraviti kada imate jedan tim koji igra srcem svim”, navodi Mladen Krstajić selektor fudbalske reprezentacije Srbije i dodaje da očekuje dobru igru naših igrača u meču protiv Bolivije.

Ovo je za mnoge igrače prvo Svetsko prvenstvo i iščekuju ga sa velikom euforijom i željom da pokažu da su baš tim koji je zaslužio da bude ponos nacije.

U fudbalu nema lakih protivnika, posebno u selekciji 32 najbolja tima u svetu. Pripremne utakmice, pa čak i izgubljene, dobar su pokazatelj grešaka, a za mudre dobra škola koja treba da služi za  ispravljanje istih, kako bi na Svetskom prvenstvu u Rusiji zaigrali u punom sjaju.  Jedan tim srcem svim!

PROČITAJTE I OVO: Reprezentacija Srbije: Pripreme pred Mundijal i utakmice u Gracu

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava