Navijamo za Trio Piler

07.11.2013

U petak 8.novembra u 20:15 h na ORF-u uživo prenos finala “Die große Chance”, još jedna „VELIKA ŠANSA“ za Sandru, Darka i Danijela Piler – budimo uz njih! Svaki glas je dobrodošao.
Trio Piler – Sandra, Darko i Danijel uspeli su, 2. Novembra 2013, da se plasiraju u finale austrijskog talent-šou „Velika šansa“ (“Die große Chance”)
Pilerovi su pobednici prvog srpskog serijala “Ja imam talenat” pre četiri godine. Zahvaljujući trijumfu u ovoj emisiji postali su poznati u celoj Srbiji, a nagradu od 100.000 evra iskoristili su da sebi obezbede dalje školovanje na bečkom konzervatorijumu “Prajner”. U Beču su već treću godinu i evo još jedne šanse za njih da osvoje prvu nagradu u “Die große Chance”. Sa još četiri kandidata boriće se za nagradu od 100.000 evra, 8. novembara na finalnoj večeri takmičenja.
Tri virtuoza, kako ih nazivaju austrijski mediji, u polufinalnoj večeri , svirali su “Monte Csardas” i naravno oduševili publiku, kako to samo oni znaju. Žiri je imao samo reči hvale za njih a dobrom plasmanu doprineli su i austrijski glasači pogotovu oni poreklom iz Srbije.

http://www.youtube.com/watch?v=51EIafnMnJo

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava