Najnovija emisija Dijaspore Uživo

07.02.2014

Premijerno emitovanje, najnovijeg izdanja “Dijaspora Uživo” možete pogledati u petak, 07.02.2014. u 20:00 časova na OktoTV-u. Na satelitskom kanalu Pink Plus emisija se prikazuje 09.02.2014 u 12:00 časova. Voditeljka emisije, Vesna Dimitrijević, i ovog puta, pozvala je interesantne goste za Vas!

Gosti u studiu: Sanja Jovanović iz KUD-a „Karađorđe“ govori o utiscima i njihovom učešću na Svetosavskom Balu u Beču. Anita Balaž sa porodicom koja trenutno živi u Beču i čeka transplantaciju srca. Darko Marković iz Socijaldemokratskog Saveza (SWV) prezentuje nagradu EMI-Award i poziva privrednike na učešće. Sportistkinja Slavica Seidel priča o svojim uspesima kao i o temi sporta, zdravlja i motivacije. Ljubiša Dimitrijević, direktor videoprodukcije IdeaPro, inače producent emisije „Dijaspora Uživo“, u spontanom razgovoru je prvi put gost u "svojoj" emisiji. Više o temi alternativnih metoda lečenja saznaćete u razgovoru sa energetičarkom Slađanom Gajić. „Wiener Tschuschenkapelle“ slavi 25. jubilej uspešnog rada i tim povodom je u gostima, frontmen Slavko Ninić. Saznaćete više i o najnovijoj kampanji Bečke radničke komore „Stanovanje mora biti jeftinije“.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava