Siniša Mihajlović kao u najboljim danima, odmara sa porodicom na Sardiniji

16.08.2020

Siniša Mihajlović i njegova supruga Arijana ostavili su najteže iza sebe, i leto provode u krugu porodice krstareći italijanskom obalom.

Foto Instagram/ariannamihajlovic

Legendarni srpski fudbaler i trener Bolonje Siniša Mihajlović uživa u pauzi do početka nove sezone Serije A. Mihajloviću je prošlog leta dijagnostikovana leukemija, a prema informacijama, Srbin se uspešno oporavio i pobedio opaku bolest.

Porodica Mihajlović krstari italijanskom obalom:

Siniša i njegova supruga Arijana  ostavili su najteže iza sebe, a teško iskustvo i borba sa Sinišinom bolešću naučilo ih je da je vreme neprocenjivo.  Upravo zbog toga, oni su odlučili da slobodno vreme provedu sa voljenim osobama.

Naime, Siniša i njegova prelepa supruga vreme provode u društvu svojih ćerki Viktorije i Virdžinije i sinova Dušana i Nikolasa, krstareći italijanskom obalom. Ne skrivajući svoju porodičnu sreću često objavljuju fotografije na društvenim mrežama.

Očigledno je da Siniša izgleda sjajno, a on i njegova supruga zaljubljeni su i posle 25. godina braka. I  Arijana izgleda sjajno, i ne odudara mnogo od svojih prelepih ćerki, koje su se na jahti opuštale uz dobro poznati ritam Severininog letnjeg hita.

Inače, Arijana i Siniša su se venčali 1995. u Rimu, a deceniju kasnije i u Sremskim Karlovcima, gde su sklopili građanski brak. Imaju petoro dece – Viktoriju, Virdžiniju, Miroslava, Dušana i Nikolasa, a Siniša iz vanbračne veze ima još jednog sina Marka.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

❤️ ….e poi finalmente tu …..❤️

Ein Beitrag geteilt von Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) am

 

 

Produžio ugovor sa Bolonjom

Klub Bologna je u junu ove godine produžio saradnju sa  Sinišom Mihajlovićem i potpisan je  novi ugovor koji traje do leta 2023. godine.

Uprava je insistirala na dogovoru sa Mihajlovićem koji je odlično vodio tim koji je prvo sačuvao u Seriji A, potom i zauzeo 10. mesto pred nastavak aktuelne sezone.

Mihajlović je u karijeri bio trener Catanije, Sampdorije, Torina, Milana, lisabonskog Sportinga i selektor reprezentacije Srbije.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava