Dođite na smeh do suza: Đurologija u Beču

13.11.2015

Urnebesni (anti)stand up show “Đurologija”, ponovo, stiže u Beč
Popularni glumac Branko Đurić Đuro odlučio je da svoju autorsku predstavu (anti)stand up show “Đurologija”, u sklopu evropske turneje, realiziraju ponovno u Beču, 5. dezembra 2015., i tako priušti austrijskoj publici nezaboravno veče smeha.
"Đurologija" je trenutno najgledanija predstava u celom regionu, a i šire. Đurologiju je u posljednjih jedanaest meseci videlo preko 80.000 ljudi, uključujući zemlje bivše SFRJ, te Australiju, Kanadu, SAD, Skandinaviju, Nemačku i mnoge druge. Ova predstava je svuda izazvala veliko interesovanje publike i za svaki nastup Branka Đurića Đure tražila se ulaznica više.
Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu "Top lista nadrealista" i “Audicija” , “Đurologija” donosi jednog novog, nešto drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru.
Kako sam autor kaže, „Đurologija" je zbirka razmišljanja koja predstavljaju sve ono što ga zabavlja, ali i nervira.

Dođite na smeh do suza

U subotu u 20:30 časova, budite spremni za smeh do suza uz predstavu “Đurologija”. Mesto održavanja je sala Simm City u 11. bečkom okrugu, a ulaznice možete kupiti on- lajn na oeticket.com

Pored interneta, karte možete kupiti i na svim prodajnim mestima "oeticketa", kao što su: Media Markt, Saturn, Raiffeisen banke i Libro. Jednostavno otići na kasu i tražiti kartu za manifestaciju Djurologija: Datum 5.12.2015 /Simm City.
Ticket-Info: 0677 613 83 008
Kada: Subota, 5. dezembar 2015.
Početak: 20:30h
Gde: Simm City
Simmeringer Hauptstraße 96A
EKZ Simmering
1110 Wien

U3 – Enkplatz / Izlaz Grillgasse
+ Parking

https://www.youtube.com/watch?v=kdNEpF4D7yo

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava