Humanitarni koncert za izbegličku decu u Austriji

19.10.2015

Kabaret Vindobona i humanitarno udruženje „Futurebag“ zajedno sa Arbeiter-Samariter-Bund-om organizuju humanitarni koncert pod nazivom „Jedna torba za budućnost“. Učestvuju Russian Gentlemen Club, Nenad Vasilić & Nataša Mirković, Wiener Tschuschenkapelle, Mizgebonez, Moša Šišic, Vila Madalena i drugi.
Veliki broj umetnika poreklom sa Balkana, koji dugi niz godina žive i stvaraju u Austriji, često učestvuju u humaniratnim koncertima, što je zaista za svaku pohvalu. Tako će biti i ovog puta kada izbeglička kriza potresa Evropu i kada je solidarnost najvažnija.
Posebno su pogođena deca koja su izbegla sa svojim roditeljima i kojoj predstoji obavezan polazak u školu.
Humanitaran projekat muzičkog karaktera „Jedna torba za budućnost“ treba da pomogne upravo toj deci i da im olakša trenutnu tešku situaciju. Sav prikupljen prihod od koncerta iskoristiće se za kupovinu đačkih torbi i ostalog školskom pribora.

Inicijator ovog humanitaranog koncerta je udruženje “Torba za budućnost” iz Beča u saradnji sa Arbeiter-Samariter-Bundom. Koncert će se održati u četvrtak 22.oktobra 2015. u Kabarett Vindobona u 20. Bečkom okrugu na adresi Wallensteinplatz 6.
Učestvuju mnogi poznati muzičari poreklom sa Balkana , kao i njihove kolege iz Austrije i drugih zemalja: Russian Gentlemen Club, Nenad Vasilic & Natasa Mirkovic, Wiener Tschuschenkapelle, Mizgebonez, Mosa Sisic, Vila Madalena i drugi.
Umesto ulaznice za koncert, posetioci će donirati dobrovoljan prilog . Svojim dolaskom dajete podršku onima koji su ugroženi i doprinosite širenju kruga pomoći, svesti i solidarnosti među narodima.

Benefizkonzert "Jedna torba za budućnost" za izbegličku decu u Austriji

Vreme i mesto održavanja:
Četvrtak 22.10.2015. od 18:30 časova
Kabarett Vindobona www.vindo.at
Wallensteinplatz 6, 1200 Wien
Ulaznica: dobrovoljan prilog

FaceBook Event

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava