07. dec 2019 - 08. dec 2019 u 10:00 - 18:00

Turnir: Bambijev Internacionalni fudbalski turnir u Beču

Zimski internacionalni turnir u malom fudbalu održaće se 07. i  8. dezembra 2019. godine u Beču, u sportskom centru De La Sall.

Turnir: Bambijev Internacionalni fudbalski turnir u Beču

Posle kratke pauze, Kulturno sportsko društvo Bambi iz Beča vratilo se na scenu sporta i organizacije velikih sportskih turnira.

Nakon završetka turnira u stonom tenisu koji se 23. novembra 2019. održao u prostorijama kluba, na adresi Huttengasse 81 (16. bečki becirk), uprava kluba najavljuje veliki Internacionalni turnir u malom fudbalu koji će se održati 07. i  08. decembra 2019. godine.

Fudbalski turnir održaće se u sportskom centru De La Salle, na adresi Anton-Böck-Gasse 20, u 21. becirku.

„Biće nam izuzetno drago i velika čast da nas posetite, učestvujete i podržite u ovoj divnoj sportskoj manifestaciji – dođite, igrajte i pobedite“ poziva sve zainteresovane klubove,  Aleksandar Saša Stanković, predsednik Bambija.

Inače, udruženje „Bambi“ ima iskustvo u organizovanju sportskih manifestacija, a poslednji internacionalni turnir koji je „Bambi“ organizovao 2016. godine izazvao je veliku pažnju sportske javnosti. Pre dve godine na fudbalskom turniru je učestvovalo 54 ekipa podeljenih u omladince i veterane, što će biti pravilo i na predstojećem turniru u decembru.

Tom prilikom KSD Bambi očekuje brojne fudbalske ekipe iz Austrije, balkanskih zemalja, Italije, Nemačke i drugih zemalja u okruženju.

„Obezbedili smo vredne nagrade za učesnike i dobro druženje za posetioce“, najavljuju iz Bambija.

Zainteresovani timovi se mogu prijaviti na  ksd.bambi.wien@gmail.com ili putem brojeva telefona +43 699 151 78 638 (Ljubiša Savić)  +43 660 136 03 44 (Dragan Milić).

KSD Bambi iz Beča postoji i uspešno radi već 45 godina. Broji blizu 500 članova koji su većinom rodom iz okoline Požarevca. Folklorna sekcija ima 5 ansambla, od najmlađeg do seniora, pevačku sekciju, fudbalsku i stoni tenis sekciju, a ribolovačka sekcija je takođe aktivna.

 

NAJNOVIJE VESTI- NASLOVNA OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Kuća sloge i jedinstva: Otvoreno Udruženje Srba u Austriji

Bambi iz Beča obeležio klubsku slavu Svetog Savu

Srpski klubovi iz Beča: Učešće u emisiji „Šljivik“ na RTS-u