Pesma Evrovizije: Čarls sa suprugom Kamilom svečano predstavio javnosti scenu (VIDEO)

27.04.2023

„Pesma Evrovizije“ održava se od 9. do 13. maja u Liverpulu i sve je već spremno za ovo prestižno muzičko takmičenje. Pritiskom na dugme, kralj Čarls i njegova supruga Kamila osvetlili su velelepnu scenu.

Foto: Instagram BBC Eurovision @bbceurovision

Pesma Evrovizije ili “Evrosong” ove godine se održava u Velikoj Britaniji i tim povodom britanski kralj Čarls sa suprugom Kamilom svečano je predstavio javnosti scenu na kojoj će ovogodišnji učesnici  u Liverpulu izvoditi svoje kompozicije. Nakon toga su obišli dvoranu, a izvršni producent takmičenja je na Tviteru objavio da se supruzi kralja najviše dopala scenografija predstavnika Srbije Luka Bleka.

Pritiskom na dugme, kralj Čarls i njegova supruga Kamila osvetlili su velelepnu scenu ovogodišnje „Pesme Evrovizije“ u Liverpulu.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Eurovision Song Contest (@eurovision)


Nakon toga, organizatori takmičenja su kraljevski par poveli u obilazak scene i cele dvorane. Razgovarali su i sa čelnicima Bi-Bi-Sija, koji je organizator ovogodišnjeg festivala, ali i sa pojedinim voditeljima takmičenja.

U Liverpulu je i ovogodišnja predstavnica Velike Britanije Me Miler, koja se takođe sastala sa kraljevskim parom.

Izvršni producent takmičenja Li Smiterst je na Tviteru podelio kako je kralj Čarls sa svojom suprugom Kamilom obišao dvoranu u Liverpulu, a da se njoj, prilikom obilaska dela sa rekvizitima, najviše dopala scenografija koju će u svom nastupu koristiti predstavnik Srbije Luk Blek.

„Pesma Evrovizije“ održava se od 9. do 13. maja u Liverpulu. Predstavnik Srbije Luk Blek nastupiće treći u prvom polufinalu 9. maja.

Sve tri večeri takmičenja možete da pratite u direktnom prenosu na programima Radio-televizije Srbije.

Izvor:RTS

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava