Bira se najlepše skriveno mesto u Beču!

19.11.2015

Grad Beč otvorio je foto konkurs za najlepše “skriveno mesto” u gradu. Prijava traje do 15. dezembra i mogu učestvovati sve Bečlije i na ovaj način pokazati omiljeno “tajno” mesto u gradu.

Da Beč je veoma lep grad to znaju i njegovi stanovnici, ali ih veliki broj turista koji ga rado posećuju. On važi za jedan od najlepših gradova na planeti i zbog duge kulturne istorije i zbog brojnih turističkih atrakcija.
Međutim, šarm i čar Beča se nije samo na već poznatim mestima i atrakcijama grada, već i u manjim skrivenim lokacijama. Zato je grad Beč inicirao foto konkurs za najlepše “skriveno mesto” u gradu, traje do 15. dezembra 2015. godine.
Učešće na konkursu je veoma jednostavno: slikajte i na sajtu projekta podignite (upload) sliku svog voljenog skrivenog mesta u Beču.
Pobednike očekuju interesantne nagrade: vaučer za zidnu sliku firme Pixum u iznosu od 50 €, a svi učesnici vaučer u vrednosti od 10 € za izradu foto albuma.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava