Žurka u metrou U2

04.11.2014

Bečka metro linija U2, u petak 7. novembra, postaće lokacija za žurku. Popularni bečki radio “Kronehit” u saradnji sa “Wiener Linien” po 4. put organizuje žurku u posebnom vozu na liniji U2. Nezaboravan doživljaj je zagarantovan.
Svi koji su se pitali kako bi izgledala žurku u metrou, imaće priliku to da otkriju. Naime, i ove godine u petak, 7. novembra 2014., popularni bečki radio “Kronehit” i “Wiener Linien” organizuju parti na šinama metro linije U2. Za ovaj događaj na raspolaganju će biti specijalni voz na liniji U2 koji će sa posebnim ozvučenjem i osvetljenjem voziti između stanica Stadion i Karlsplatz.

"Zagrejavanje" počinje već u 19:00 časova, kada će posetioci moći da se posluže pićem i grickalicama uz zvuke radija “Kronehit”. Kasnije u toku večeri, muziku će uživo puštati DJ-evi sa “Kronehit” radija , čime že otpočeti prava žurka u jedinstvenom ambijentu bečkog metroa.

Za besplatne karte, zainteresovani se mogu prijaviti na Internet stranici “Kronehit-a”.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava