Novak Djoković: Novakova životna priča u dokumentarnom filmu

14.01.2016

Novi set filmova iz “Made By” serije, “Made By Moments”, dokumentarnog filma o Novaku Đokoviću dostupan je širokom auditorijumu od 13. januara 2016. godine na Jutjub kanalu vinarije “Jacob’s Creek”. Ovog puta otkriveni su posebni trenuci i uspomene koje su imale veliki značaj i snažan uticaj na život Novaka Djokovića.
U saradnji sa vinarijom “Jacob’s Creek”najbolji svetski teniser snimio je film koji govori o njegovim počecima u Srbiji, o saradnji sa Jelenom Genčić, kao i o velikim uspesima.

Zapravo, radi se o filmu koji je snimila australijska vinarija “Jacobs Creek”, jedan od sponzora prvog gren slem turnira u sezoni, Australijan opena. Ova vinarija je imala želju da snimi film o Đokoviću, u kome će se istaći njegove vrednosti po kojima je prepoznatljiv u svetu: upornost, snaga, rad i istrajnost.

Ovo je idealna prilika da čujete priču njegovog razvoja, od malog dečaka koji se zaljubio u tenis – do vrhunskog igrača ali i još nepoznate detalje iz njegovog privatnog života.
Novi set filmova “Made By Moments”, sadrži dva filma, s tim što je ovog puta, pored Novaka, i njegova supruga Jelena postala zvezda. Snimani na lokaciji u Monte Karlu, ovi filmovi nam predstavljaju Novaka kog inače ne možemo videti, dok on prepričava uspomene i priče koje do sada nisu rečene.

lm

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Heroj sa Zlаtnim mаstersom: Novak Đoković je jedini teniser koji je osvojio svih 9 MASTERSA!

Đoković na novom početku, bez Agasija i na broju 13!

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava