Velika šansa: Viva Vox na putu za finale

09.11.2016

Viva Vox je osvojio publiku i žiri u Austriji. u najgledanijem šou programu za horove i pevačke sastave "Velika šansa" („Die große Chance der Chöre“), i ponovo nastupa u polufinalnoj emisiji.

Već nakon svog prvog pojavljivanja u najgledanijem šou programu za horove i pevačke sastave “Velika šansa” („Die große Chance der Chöre“), Viva Vox je osvojio publiku i žiri u Austriji. Nekoliko nedelja kasnije, njihova destinacija je ponovo Beč, najbrojniji srpski grad van granica Srbije.

Viva Vox najpopularniji hor iz Srbije boraviće nekoliko dana u Beču. Polufinale takmičenja je centralni događaj i na programu je u petak, 11. novembra, od 20.15, na Prvom programu Javnog servisa Austrije – ORF. Pre toga, Viva Vox očekuju tonske probe, promo-snimanja, intervjui i generalna proba, a iz hora javljaju da je sve spremno za novi veliki nastup u živom prenosu.

U svom prvom pojavljivanju pred austrijskom publikom izveli su sada već kultnu obradu pesme „Du hast“ sastava Ramštajn. Iako još uvek ne mogu da otkriju koju će numeru izvoditi u polufinalu, članovi Viva Voxa poručuju da gledaoci mogu da očekuju provereno dobar zvuk i obradu još jednog legendarnog benda koja ih neće ostaviti ravnodušnim.

„Nakon vesti da smo prošli u polufinale ovog takmičenja, dobijamo podršku ne samo iz Srbije, već i iz mnogih zemalja širom Evrope. Uzbuđeni smo što toliko ljudi prati naš rad, što nam daje nam dodatnu energiju da ovog petka budemo još bolji. Jedva čekamo da vidite šta smo vam spremili i obećavamo da ćemo preneti reakcije žirija i publike u studiju. Verujemo da će i oni biti iznenađeni“, poručuju iz PR tima Viva Voxa pred polazak na put.

Od polufinalnih emisija, osim žirija, i publika će moći da glasa za svog favorita u borbi za finale.

Velika dijaspora iz Srbije koja živi u Austriji prvi put u ovom šou programu će imati i svog predstavnika za kojeg može da navija, a način glasanja biće saopšten na početku emisije.

Ako takmičenje želite da pratite direktno u studiju ORF-a rezervišite svoju ulaznicu na tickets.ORF.at.

Dijaspora TV, Beč

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava