Air Serbia od 15. septembra uvodi besplatnu promenu datuma putovanja

08.09.2020

Air Serbia uvodi novo pravilo: za letove do 31. marta 2021. godine, za koje ste kartu kupili do 15. septembra, datum leta moći ćete da promenite u bilo kom trenutku, do dana pre planiranog putovanja.

Foto (c) pixabay

Ukoliko do 15. septembra kupite karte za bilo koju destinaciju u mreži Er Srbije za letove do 31. marta 2021. godine, datum leta moći ćete da promenite u bilo kom trenutku, do dan pre planiranog putovanja.

 

Opusti se, promena datuma putovanja je besplatna

Datum putovanja u mreži Er Srbije  moći ćete da promenite koliko god puta budete želeli, bez naplate penala. Moguća je doplata ukoliko originalno plaćena cena nije raspoloživa na novoizabranim datumima. Ponuda važi za direktne letove u mreži Er Srbije (osim za Njujork).

NAPOMENA: Mole se putnici da se kod nadležnih organa zemlje u koju putuju informišu o opštim ograničenjima putovanja, kao i o uslovima putovanja koji se odnose na njih lično. Svim putnicima se savetuje  da se upoznaju sa ažurnim informacijama ovde.

 

Air Serbia je od 27. avgusta počela sa postepenom obnovom letova između Beograda i Brisela. Saobraćaj će se obavljati avionom Airbus A319.

Letovi do glavnog grada Belgije i sedišta Evropske unije su bili obustavljeni od 28. jula. U početnom periodu na ovoj liniji Air Serbia će leteti dva puta sedmično – četvrtkom i nedeljom. U zavisnosti od ograničenja putovanja i tražnje, Air Serbia planira da od 22. septembra poveća broj letova do Brisela na tri nedeljno dodavanjem još jednog leta – utorkom.

Srpski nacionalni  avio-prevoznik će od subote, 19. septembra povećati broj letova iz Beograda do Istanbula na sedam nedeljno. Letovi u trajanju od sat i 40 minuta obavljaće se avionom tipa Airbus A319.

Više detalja i rezervacija na zvaničnom internet portalu Air Serbia.

 

NOVO U AUSTRIJI! Onlajn knjižara! Više od 40.000 naslova na srpskom jeziku! Kliknite na baner ispod i uplovite u carstvo knjiga!

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava