Bijelo dugme: Atmosfera i izveštaj sa koncerta u Beču

11.03.2018

U subotu veče 10 marta 2018. godine u Beču je održan dugo očekivani koncert Bijelog dugmeta. Dijaspora TV je bila na licu mesta i pogledajte šta je zabeležila.

Obožavaci benda “Bijelo dugme” ponovo je imala priliku da, u Beču, uživa uz pesme koje su bile i ostale najveći hitovi Yu-rock scene. Publika je bila raspoložena i pred izlazak “Bijelog dugmeta” na binu jer su kao predgrupa svirali sjajni momci okupljeni u grupi Scream Band.

U prvom delu koncerta velike hitove  Bjelog dugmeta pevao je Alen Islamović zajedno sa Goranom Bregovićem. Pesme su oduševile publiku jer su urađene u specijalnim aranžmanima i izvedene uz pratnju velikog trubačkog orkestra.  Mladen Vojičić Tifa otpočeo je svoj nastup sa pesmom”Dok svira radio”, a zatim su se ređali poznati hitovi “Za Esmu”, “Lažeš zlato”, “Lipe cvatu” i mnogi drugi.

Brega, Alen i Tifa posle  glavnog grada Austrije putuju  u Amsterdam gde ih takođe čeka armija fanova.

Specijalna reportaža sa koncerta u Beču prikazana je u nedelju 11. marta u popularnoj emisiji “Žikina šarenica” koja se emituje na RTV Pinku.

Pogledajte istu reportažu, u malo dužoj verziju, koju je pripremila Vesna Dimitrijević i DijasporaTV.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava