Black Friday 2017: najveća online-rasprodaja u Austriji!

21.11.2017

Ko namerava da božićne poklone kupi po najpovoljnijim cenama, za to ima 29 sati vremena: od četvrtka, 23. novembra u 19 časova do petka u ponoć!

U Austriji je od pre nekoliko godina uveden izvorno američki praznik kupovine koji se naziva „crni petak“. Iza izraza Black Friday ne krije se, međutim, nikakav zlokobni dan, već se radi o startu predbožićnog shoppinga, odnosno danu kada se u SAD (i u Austriji) nude najveći popusti.

„Black Friday“ je u Americi petak koji sledi posle tradicionalnog praznika „Thanksgiving“, koji pada uvek u poslednji četvrtak u novembru. Tog dana faktički započinje predbožićni Shopping. Da bi se dokopali proizvoda na koje trgovci daju najveće popuste, Amerikanci su spremni da već od rane zore stoje pred ulazima u radnje i shopping-centre. Mnoge radnje u međuvremenu otvaraju već u ponoć, da bi imale što više kupaca.

Blackfridaysale (rasprodaja na “crni petak”) se organizuje i u Austriji. Nijedna rasprodaja ne može da se uporedi sa popustima na taj dan. Moda, knjige, elektronika, igračke, DVD, kozmetika, kompjuteri, kompjuterske igre, parfemi, odeća, obuća, nakit, satovi, sportski artikli, letovi, hotelski smeštaj, nameštaj, tekstil, vina itd. se nude po neverovatno povoljnim cenama.

„Blackfridaysale“ je najveća i najobimnija online-prodaja u godini, u kojoj ne učestvuju samo austrijski i nemački, već i vodeći međunarodni Online-shopovi.

Akcija startuje u četvrtak u 19 časova i traje do petka u ponoć!

Start akcije je 23. novembra u 19 sati kada započinje trka za najbolje i najjeftinije proizvode.  Super rasprodaja traje samo 29 sati. Za učestvovanje je potrebno samo da se registrujete. Na taj način dobijate važne informacije o rasprodajama koje ne biste smeli da propustite. 23. novembra registrovanim kupcima na raspolaganju stoje sve ponude. Tokom narednih 29 sati (do petka u ponoć), mogu se kupiti mnogobrojni proizvodi koji su jeftiniji i do 90 posto!

Dakle, registrujte se i spremite se da u četvrtak 23. novembra započnete „lov na najbolje i najpovoljnije proizvode“

Na stranici blackfridaysale.at treba da upišete svoju E-Mail-adresu i da kliknete na „Ich bin dabei“. I to je sve. Kupovina i plaćanje se obavljaju direktno na web-stranicama firmi koje nude svoje proizvode, a čiju listu takođe možete da nađete pod navedenim linkom. Isto je i sa isporukom, slanjem, uslovima plaćanja. Za sve te detalje nadležne su pojedinačne firme.

Želimo vam da pronađete najbolje za male pare!

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava