Dijaspora Uživo – 31.10.2014

31.10.2014

Večeras u 20:05 h, na austrijskoj televiziji Okto, gledaćete najnovije izdanje popularne emisije „Dijaspora uživo“ koja već sedmu godinu predstavlja dijasporu, zanimljive ličnosti , projekte i događaje iz Beča.

Večeras u 20:05 h, na austrijskoj televiziji Okto, gledaćete najnovije izdanje popularne emisije „Dijaspora uživo“ koja već sedmu godinu predstavlja dijasporu, zanimljive ličnosti , projekte i događaje iz Beča.
U najnovijem izdanju „Dijaspore Uživo“, urednik i voditelj emisije Vesna Dimitrijević će kao i uvek predstaviti veoma zanimljive goste, a to su:

Maksim Stevanović koji ima samo 3 godine a ustvari je veliki fudbalski talent.

Organizatori „Svetosavskog bala“, Milorad Mateović i Borislav Kapetanović govoriće o ovoj kulturnoj manifestaciji tradiciju – 150 godina održavanja u Beču.

Jedan o gostiju je i Damir Mulaomerović, učesnik akcije „Movembar“ koji će objasniti njegove razloge pridruživanja ovoj humanitarnoj akciji posvećenoj borbi protiv raka prostate.

Upoznaćete i Đorđa Pejanovića studenta iz Beča, koji će govoriti o svom angažovanju tj. dobrovoljnom radu u Austriji.

Johny i Miro , bečki muzičari „starog kova“ vratiće nas u zlatna vremena njihove muzičke karijere pre 40 godina, a koji će uživo u studiju odsvirati i par muzičkih numera.

Manuel Bahrer iz redakcije „Dijaspora Uživo“ predstaviće najnovije projekte i manifestacije najuspešnije medijske redakcije u dijaspori i produkcije koja produzira i ovu emisiju i uređuje portal www.dijaspora.tv prvi on line medij za naše ljude u Beču.

U emisiji će se govoriti i o najnovijoj inicijativi Grada Beča – „Beč hoće da zna“, projekciji filmova sa područija bivše Jugoslavije u organizaciji Film Arhiv Austria, „Festivalu Hrvatske glazbe“ u Beču, humanitarnom koncertu u skklopu projekta „Becki sevdah“ i još mnogo toga zanimljivog.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava