Specijalna emisija “Dijaspora Uživo”

27.06.2014

Specijalno izdanje emisije „Dijaspora Uživo“ je posvećeno humanitarnom koncertu "Muzikom za Balkan" ( „Musik for Balkans“) koji je nedavno održan u Beču.

Specijalno izdanje emisije „Dijaspora Uživo“ je posvećeno humanitarnom koncertu “Muzikom za Balkan” ( „Musik for Balkans“) koji je nedavno održan u Beču.

Brojni muzičari poreklom sa Balkana, održali su koncert u Akzent Teatru u Beču sa ciljem sakupljanja pomoći za ugrožene od poplava u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj. Njima se pridružioi austrijski muzičar Roland Neuwirth.
Na koncertu su učestvovali Wiener Tschuschen Kapelle, Nataša Mirković, Nenad Vasilić, Marko Živadinović, Christiana Uikiza, Roland Neuwirth und Extremschrammeln i brojni muzičari.
U specijalnoj emisiji „Dijaspora Uživo“ koja će se emitovati od 27. juna do 4 jula, gledaoci Okto televizije imaće priliku da pogledaju prvi deo koncerta a već u jednoj od narednih emisija i ostatak humanitarnog koncerta “Muzikom za Balkan” – „Music for the Balkans“.
Izveštaj i foto-galeriju sa koncerta u Beču možete pogledati u našoj objavljenoj reportaži.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava