Praznici su! Za osećaj kao da ste kod kuće tu je GO4TV

26.04.2019

Praznici su vreme kada želimo da budemo sa porodicom i prijateljima, da promovidimo dane u smehu i dobroj hrani. Ništa ne puni baterije kao praznična atmosfera i prisustvo bližnjih. Ali šta ako ste daleko od kuće, ako vaši najdraži nisu blizu vas? Ako u zemlji u kojoj živite ne slave pravoslavne praznike, a vi baš želite da osetite prazničnu magiju predlažemo vam da odgledate praznične programe na domaćim tv kanalima preko GO4TV usluge.

Samo jedan „klik“ vas deli od veze sa domovinom!  

GO4TV vam omogućava da gledate više od 250 tv kanala sa Balkana uz sliku vrhunskog kvaliteta. Praznični programi su deo ponude mnogih televizija, među kojima preporučujemo već tradicionalni celodnevni otvoren program BN televizije u kome će učestvovati Nacionalni ansambl Kolo, kao i mnoge zvezde regiona poput Zorice Brunclik, Kemiša, Miroslava Ilića, Mitra Mirića, Gordane Stojićević, Radiše Uroševića, Milomira Miljanića, Radeta Lackovića, orkestra Borka Radivojevića, Jellene…

I programi ostalih televizija iz Republike Srbije, ali i Republike Srpske organizovaće specijalne vaskršnje emisije, pa možete uživati i u emisijama na kanalima RTS-a, ali i uz programe RTRS, ATV i K3 koji će vas podsetiti na davno zaboravljene pesme i igre. Uz GO4TV ćete imati osećaj kao da vreme provodite u domovini sa onima koje volite, pa će sva daljina u trenutku biti brzo zaboravljena.

 

Promocije na GO4TV pretplatu koje vas neće ostaviti ravnodušnima

U susret velikom pravoslavnom prazniku Vaskrsu kompanija GO4YU je omogućila neverovatnih, 50% popusta na godišnju i dvogodišnju pretplatu, zato, iskoristite priliku da duplo više gledate sve ono što volite. Uz GO4TV uslugu ništa od svog omiljenog tv sadržaja nećete propustiti, jer možete da vraćate već emitovane emisije i do 7 dana unazad.

Za sve vas koji niste do sada koristili GO4TV, omogućen je probni period od 15 dana besplatnog korišćenja usluge u toku kog možete da vidite ponudu kanala i uverite se u kvalitet usluge. Po isteku probnog perioda možete se odlučiti za jedan od paketa iz GO4TV ponude. GO4TV uslugu možete da koristite bez ugovorne obaveze. Samo izaberite period na koji želite da koristite uslugu i uživajte u kanalima koje volite.

Ponuda važi za sve naše ljude koji žive na teritoriji EU (osim Slovenije i Hrvatske), Švajcarske, Amerike i Kanade. Posetite GO4YU portal ili se javite GO4YU ovlašćenom partneru koji posluje na teritoriji zemlje gde živite i uverite se zašto baš GO4YU kompanija i GO4TV usluga treba da budu vaš izbor.

_________

GO4YU kompanija je u vlasništvu Telekoma Srbija, najvećeg telekomunikacionog operatora na Balkanu. GO4YU vam nudi mogućnost da pratite najgledanije tv kanale potpuno legalno, sigurno i pouzdano.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava