GO4TV: Gledajte sve RTS kanale na jednom mestu

24.03.2019

Svi naši ljudi koji žive i rade u Austriji i ostalim zemljama u inostranstvu, a žele da prate dešavanja u Srbiji i ostanu u vezi sa svojom zemljom maticom, kanale Radio-televizije Srbije (RTS) mogu da gledaju na TV platformi GO4TV.

Kompanija GO4YU i TV platforma GO4TV su članice Telekom Srbija grupe koje su omogućile našim ljudima u dijaspori  da prate više od 200 domaćih i stranih TV kanala putem mobilne i Smart TV aplikacije, kao i risivera (set top box-a).

U svakom trenutku možete pratiti omiljene kanale, uživati u muzici, sportu, odgledati film ili omiljenu seriju. Bez ugovorne obaveze i uz elektronski programski vodič možete saznati  sve o programu koji želite da gledate, a u slučaju da vam dnevne obaveze ne dozvoljavaju da u određenom terminu pratite neki od programa, uvek možete da vratite program unazad.

RTS i specijalizovani programi Radio televizije Srbije pružaju mnoštvo informativnog, zabavnog i serijskog TV programa. Kralj Petar Prvi, Senke nad Balkanom, Odrastanje generacije Z, krimi serija Pet, Komšije i Vojna akademija su samo neke od domaćih serija koje se trenutno emituju na programima RTS-a.

Samo na RTS-u uživajte u dobro poznatim emisijama “Šarenica”, “Balkanskom ulicom”, “Sa Tamarom u akciji”, “Ovo je Srbija”, “Kvadratura kruga”, “Znanje imanje”, “RTS ordinacija” i druge.

O aktuelnim dešavanjima u Srbiji informišite se gledajući čuveni Dnevnik ili prateći dobro poznate emisije RTS-a, kao što su “Oko”, “Upitnik”, “Da možda ne” i mnoge druge.

 

Specijalizovani RTS kanali vam donose neodoljiv sadržaj

Za  GO4TV gledaoce, Radio televizija Srbije je omogućila i specijalizovane programe:

RTS Drama – filmski i serijski sadržaj. Pored svima dobro znanih serija „Bolji život“ i „Otvorena vrata“ gledaoci mogu da uživaju u manje poznatim sadržajima jer programski arhiv čine originalne drame, adaptacije dela domaće i strane literature, snimci najgledanijih pozorišnih predstava, humorističkih serija, umetničkih ekranizacija poezije najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih pesnika i još mnogo toga.

RTS Trezor – arhivski program. Ovo je pravi kanal za nostalgičare. Zašto to kažemo? Iz razloga što programsku šemu ovog kanal čini antologijski sadržaj iz arhiva RTS-a koji je stvaran preko 50 godina.

RTS muzika – muzička televizija. RTS Muzika je jedan među retkim domaćim muzičkim kanalima koji veliki prostor posvećuje klasičnoj, eksperimentalnoj, filmskoj muzici, džezu, rok i world muzici. Poseban deo programske šeme biće izdvojen za muziku za decu. RTS Muzika prati ukus domaće publike te će svaki gledalac pronaći ono što baš njega zanima.

RTS Kolo – muzički i dokumentarni kanal. Kanal kreiran sa ciljem da očuva tradicionalne vrednosti u muzici, kulturi i društvenom ponašanju. Pruža vam se mogućnost da čujete najlepše tradicionalne melodije i pesme.

RTS Život – porodični kanal.  Emisije o porodičnim vrednostima, o životu u prirodi, na selu i na planini, ljubavi prema svome kraju i svemu onome što nosi život u Srbiji.

 

Šta vam sve omogućava GO4TV?

– preko 200+ ex-YU TV kanala
– legalnost, sigurnost i visok kvalitet usluge
– mogućnost gledanja kanala na svim vašim uređajima (TV, telefon, tablet)
– istovremeno gledanje na 1, 2 ili 4 uređaja (broj uređaja zavisi od paketa)
– vraćanje već emitovanog sadržaja i do 7 dana unazad
– videoteku sa preko 250 hit domaćih filmova
– preko 300 radio stanica iz Srbije i regiona

Detaljnjije informacije o ponudama i ostalim domaćim kanalima koje možete gledati  i kako da kupite pretplatumožete pročitati OVDE, na zvaničnoj internet stranici GO4TV.

U Beču se možete informisati u poslovnici GO4YU na Mariahilfer Straße 103 ili kod ovlašćenih distributera.

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava