GO4TV: Gledajte omiljene domaće TV kanale i uživajte!

20.01.2019

Sve što ste oduvek voleli da gledate od domaćih televizijskih kanala, od sada možete naći na jednom mestu, a to je GO4TV!

GO4TV je usluga koja omogućava da u svakom trenutku gledate više od 200 omiljenih kanala sa Balkana uz sliku vrhunskog kvaliteta.

Mogućnost gledanja domaćih kanala u dijaspori, ma gde god u svetu ona živela, je od velike važnosti za negovanje jakih i neraskidivih veza između naših ljudi u inostranstvu i zemlje porekla.

Zato je ovu uslugu razvila GO4YU kompanija, članica grupacije Telekoma Srbija, sa ciljem da našim ljudima u dijaspori omogući vezu sa domovinom.

TV kanali koji su deo ponude GO4TV, podsetiće vas na serije, filmove, pesme, igre i mirise rodnog kraja i učiniće da imate osećaj kao da vreme provodite sa onima koje volite. Ukoliko ste propustili da odgledate emisiju u terminu emitovanja ili jednostavno želite ponovo da pogledate emisiju koja vas se dopala to možete ućiniti uz opciju gledaj unazad do 7 dana.

Kako bi se svi uverili u kvalitet GO4TV usluge, novim korisnicima je omogućen probni period u trajanju od 15 dana  dostupan je na Samsung Smart TV-u (modeli iz 2014. godine i noviji), Apple TV box-u, Android/iOS smart telefonu ili tablet uređaju. Po isteku promo perioda na raspolaganju su vam tri paketa. Na vama je da izaberete paket i trajanje pretplate koji najviše odgovaraju vašim potrebama.

GO4YU je omogućio i neverovatnih 50% popusta na pojedine pakete, zato, iskoristite priliku da duplo više gledate sve ono što volite i to na meternjem jeziku.

Ponuda važi za sve naše ljude koji žive na teritoriji EU (osim Slovenije i Hrvatske) , kao i na području Švajcarske, Amerike i Kanade . Posetite GO4YU poslovnicu u Beču, u Mariahilfer Straße 103/8 (u pasažu) ili se javite ovlašćenom partneru koji posluje na teritoriji zemlje gde živite i uverite se zašto baš GO4TV treba da budemo vaš izbor.

Detaljnije informacije na zvaničnoj internet stranici GO4YU.

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: GO4YU u IDEAHOUSE: Održan poslovni skup za saradnike u Beču

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava