HOLI FESTIVAL: Najšarenija zabava na svetu, dolazi u Beč!

02.07.2018

Ove godine najšarenija zabava na svetu održaće se u Beču 21. jula sa odličnim muzičkim programom uz koji će plesati na hiljade šarenih ljudi.

(c) HOLI Österreich TOUR

Festival Holi slavi 2018. godine petu godišnjicu u Evropi. Kao i obično, u julu, tačnije 21. jula  ova živopisna manifestacija održaće se i u Beču na otvorenom prostoru Marx Halle.

Proteklih nekoliko godina organizatori su bili prezadovoljni brojem posetilaca, jer su svi datumi bili rasprodati unapred. Svako ko želi da obezbedi ulaznicu na festival Holi 21. jula 2018. godine u Beču, to može učiniti od sada, jer su ulaznice već u prodaji.

Ulaznice za Holi festival u Beču možete kupiti on-lajn na stranici Oeticketa po ceni od već 19,99€.

Paket sa ulaznicom i 5 kesica boja košta 30,90€, dok paket sa ulaznicom, 5 kesica boja i narukvica i naočare Holi festivala 36,90€.
Donošenje svojih boja na festival je zabranjeno i kesice sa bojom se mogu kupiti na festivalu. Ulazak na festival Holi dozvoljen je posetiocima od 16 godina pa nadalje.

Početak Holi festivala predviđen je za 14:00 časova i trajaće sve do 21:oo čas. Za dobru atmosferu zaduženi su poznati DJ-jevi, a vrhunac festivala je  bacanje boja, koje će se ponavljati svakog punog sata i držati atmosferu na vrhuncu do kasno u noć.

Više informacija o programu festivala i DJ-jevima koji nastupaju mogu se naći na internet prezentaciji Holi festivala.

Facebook događaj HOLI Österreich TOUR

Na Holi festival ljudi dolaze obučeni u belo sa željom da kroz ples i dobru zabavu oboje svoju svakodnevicu, i  razbiju monotoniju. Maske za lice su takođe preporučuju.

Holi je stara indijska, prolećna proslava poznata kao Festival boja ili Festival ljubavi, koji se održava na ulicama i parkovima, a grad posle proslave ostane išaran danima, verujući da boje, napravljene uglavnom od biljaka, imaju pozitivno dejstvo. Poslednjih godina je Holi postao prava atrakcija u mnogim zemljama sveta.

Ovaj Festival boja znači pobedu dobrog nad lošim, dolazak proleća i kraj zime, ali i dan za zabavu, igru i obnavljanje prijateljstva.

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava