Atmosfera sa koncerta Zdravka Čolića u Beču (mart, 2019.)

10. mar 2019 u 18:33

Zdravko Čolić  je oduševio posetioce koncerta u Beču koja mu je uzvraćala gromoglasnim aplauzima i ovacijama, i naravno pevala u glas sa Čolom sve njegove pesme.

Preuzmi video

 Zdravko Čolić održao je spektakularni  koncert u Beču u dvorani „MARX HALLE“ u organizaciji „Fantasy Production“ i producenta Fikreta Vukalića Fantoma, koji se pobrinuo da koncert bude održan na svetskom nivou.

S obzirom na to da je koncert Zdravka Čolića bio najavljen i kao najveća proslava povodom Dana žena, a sudeći i po velikom broju pripadnica lepšeg pola koje su došle na koncert, zaista je tako i bilo.

Hiljade obožavateljki, raspoložene i lepo doterane su došle da se provedu uz pesme Zdravka Čolića. Pravi spektakl i za oči i za dušu, u svakom pogledu.
Divna i pozitivna atmosfera na koncertu, koju samo Zdravko Čolić  zna da napravi, a takva je njegova publika, dovodi do definitivnog zaključka da su ovakvi koncerti melen za dušu.

O hitovima koji su se slušali na koncertu, da i ne govorimo. Zdravko Čolić  sa svojim repertorom može održati i pet uzastopnih koncerata, a ono što je odabrao za koncert u Beču pozdravljeno je gromoglasnim aplauzima i ovacijama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava