Marketing: Naši privrednici u Beču sa “strategijom do uspeha”

13.03.2014

Etno-marketinška agencija „Savin marketing“ je organizovala nagradnu igru „Strategijom do uspeha“ i nagradila BKS privrednike iz Beča.

Svečana dodela nagrada povodom osnivanja marketinške agencije „Savin marketing“ iz Beča održana je u brod- restoranu „Motto am Fluss“. Obraćajući se prisutnima, Helena Savin, vlasnica agencije, istakla je značaj i potrebu marketinga, posebno kod BKS privrednika. Zatim je objasnila na koji način će njena marketinška agencija dati impuls BKS privrednicima za više prihvatljivosti marketinga kao osnovnog sredstva za poboljšanje poslovnosti.

Prvo mesto u nagradnoj igri „Strategijom do uspeha“ osvojila je Dragana Milinković, vlasnica nove firme „Kompoint.com“. Nagradu joj je uručila Petra Gregorits, predsednica „Frau in der Wirtschaft“ (Žena u privredi). Drugo mesto je osvojila Branka Cvejanović sa firmom „Bar Lounge Zucchero“ a nagradu joj je uručila Dr. Gabriele Tatzberger iz privrednog savetovališta Mingo, programa Privredne agencije grada Beča. Treće mesto osvojio je Dubravko Novak za firmu „Novak Audio“a nagradu mu je uručio Darko Marković iz SWV. Pobednici su imali mogućnost da izaberu nagradu i to između novčane nagrade i marketinške strategije. Na oduševljenje organizatora i svih prisutnih, sva tri pobednika odlučila su se za paket marketinške strategije Savin marketinga.

Marketinška agencija i video produkcija IdeaPro pobednicima je uručila dodatne nagrade. Nosilac prvog mesta je dobio gostovanje u Tv-emisiji „Dijaspora uživo“ na Okto TV i Pink TV-u, koju uspešno vodi Vesna Dimitrijević. Za pobednika drugog mesta, IdeaPro je poklonila emitovanje reklame na PinkTV u trajanju od 7 dana. Treće mesto dobilo je, kao nagradu od strane IdeaPro, izradu profesionalnog reklamnog spota za firmu.

U kategoriji BKS-privatne osobe (Privatpersonen) prvo mesto je osvojila Dragana Ilić koja je dobila vaučer za putovanje u iznosu od 300 evra koji je omogućio Savin Marketing. K.S., koja je osvojila 2. mesto – dobila je vaučer za masažu u iznosu od 200 evra – zahvaljujući Beauty Studio Marica. Vesna Živković, osvojila je  3. mesto i dobila vaučer za gorivo u iznosu od 100 evra od K4 Oil GmbH.
Snežana Đorđević iz cvećare „Blumenwelt“ uručila je svim prisutnim damama po buket cveća i ovim lepim gestom dala osećaj pobede.

Posle dodele, svi prisutni su imali priliku da se uz delikatesnu trpezu, u opuštenom razgovoru, upoznaju i uživaju.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava