MTEL AUSTRIA: Porodica Erić opušteno i bez rominga u zavičaju

28.08.2018

Porodica Erić iz Beča je nedavno boravila u svom zavičaju, u Bjeljini. Ovaj godišnji odmor se razlikuje od predhodnih jer su postali korisnici MTEL mreže i sve vreme boravka u Republici Srpskoj opušteno telefonirali bez bojazni od rominga.

MTEL PORODICA: Porodica Erić iz Beča je pravi primer kako se opušteno telefonira  jer svi članovi koriste blagodeti mobilne mreže MTEL Austria. Nedavno su bili na godišnjem odmoru u Bjeljini i prenosimo vam njihove utiske.

POGLEDAJTE VIDEO:

MTEL Austria Servus SIM (only) tarifu možete izabrati prema svojim potrebama.  Pored Servus SIM S postoje i Servus SIM M i Servus SIM L. Ova MTEL tarifa je pogodna za sve one koji ne žele da imaju ugovornu obavezu, a već imaju dobar telefon ili, jednostavno, nemaju potrebu da menjaju svoj postojeći telefon.

Ključni benefit ovih tarifa je upravo to što korisnik nema ugovornu obavezu, a ima gotove sve pogodnosti SERVUS tarifa (sa telefonom).

Procedura prijave za Servus SIM (only) tarifu je vrlo jednostavna. U MTEL-u je potrebno prikazati samo lični dokument iz Austrije. Pasoš i bankovna austrijska kartica su su dovoljne. Svi ostali operateri u Austriji traže brojne dokumente.
Najednostavnije je otići u MTEL šop u Mariahilferstrasse 138 (Beč) i da aktivirate karticu, a ako želite može Vam ostati i stari broj telefona.    

MTEL-ovu Servus SIM (only) tarifu kao i mnoge druge ponude možete  pogledati i na zvaničnom sajtu MTEL Austria.

Kada su u pitanju Prepaid SIM kartica ona funkcioniše po principu dopune i korisnici mogu  uživati u svim pogodnostima dva tarifna paketa: “Nasa Tarifa M” i “Nasa Tarifa L. 

Do 1. septembra traje letnja akcija koja  podrazumeva  da aktivacijom MTEL Austria prepaid kartice na POKLON dobijate GRATIS „Roaming 500“ tarifni dodatak i mesec dana potpuno opušteno komunicirate telefonom  i surfujete internetom. 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava