MTEL AUSTRIA praznični paketi: Poklon bonusi i telefoni za 0 €

20.11.2018

Zahvaljujući mobilnoj mreži MTEL Austria, možete obradovati mnoge, uključujući i vas same. Najlepši darovi su oni, s puno srca i simbolike, i ne kaže se uzalud "darujte više - trošite manje"! U daljem tekstu sledi objašnjenje!

Novogodišnji i božićni praznici su vreme u godini kada razmenjujemo lepa osećanja i darujemo poklone. Euforija praznika budi u nama želju da poklanjamo jedni drugima, a da ujedno i obradujemo naše najmilije.

Zbog toga kompanija MTEL AUSTRIA ide u susret novogodišnjim i božićnim praznicima  sa namerom da svoje korisnike obraduje poklonima i to vidu povoljnih akcija i bonusa, najmodernijih telefona za 0 €, a posebna pažnja je poklonjena i najmlađim korisnicima.

Školarcima i studentima je u sklopu 4Young paketa uključeno čak 25 GB interneta u Austriji, EU, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Pored skoro duplog intereneta nego do sada, paket omogućava i neograničeno pozivanje u Austriji prema EU i prema Srbiji, BiH i Crnoj Gori (u mrežama Telekom Srbija grupe) i besplatan roming u Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Ova  tarifa neće obradovati samo najmlađe korisnike MTEL Austria, nego i njihove roditelje, jer će za samo 18 € mesečno potpuno neograničeno biti u kontaktu sa svojom decom, a pogotovu ako za vreme raspusta putuju i borave Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Ako još dodamo i mogućnost da u okviru  4Young paketa imate i telefon marke iPhone 7, onda ste upravo dobili i odgovor na pitanje “Kako svi naši studenti u Austriji imaju dobre telefone?”

 

Šta je pravi novogodišnji poklon?

U duhu nastupajućih praznika MTEL Austria je za sve nove Postpaid korisnike pripremio najbolju ponudu do sada, koja važi do 31. decembra 2018. godine. Dakle, evo primera kako može izgledati Vaš novi “novogodinji MTEL paket” i da sa njim opušteni  i bez visokih telefonskih računa uđete u sledeću godinu.

Evo primera za jedan aktuelan MTEL Postpaid paket:

MTEL korisnik ima neograničeno pozivanje i SMS poruke prema svim mrežama u Austriji i EU, kao i prema mrežama mts Srbija, m:tel BiH, m:tel Crna Gora.

Ono što je za naše ljude u Austriji, godinama unazad, bio jedan od “glavnih problema”, a to je kako neplaćati visoke telefonske račune, a biti dostupan i opušteno telefonirati i u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, sada je samo ružna prošlost.

Sve se promenilo od kada je na austrijsko tržište stigla mreža MTEL, i donela pogodnost  “jedna kartica, jedna zona” zahvaljujući kojoj nemate dodatne troškove rominga i nije vam potrebna “domaća kartica” kada boravite u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Primate pozive i ne plaćate roming, a pozivate i austrijske brojeve kao da ste u Austriji.  Kao MTEL  Austria korisnik imate i mobilni internet u Austriji, EU, Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Morate priznati da ove pogodnosti do sada niste imali ni na jednoj mobilnoj mreži u Austriji!

Na sve ove pogodnosti, dolazi i  poklon za dobrodošlicu u MTEL mrežu u iznosu od 100€ bonusa i GRATIS telefon iPhone 8 ili iPhone 8 Plus uz novu MTEL Servus Plus L tarifu. 

Imate i drugu, povoljniju tarifu, u sklopu specijalne on-line akcije u kojoj MTEL Austria uz potpisivanje postpaid ugovora nudi telefon marke Tesla 9.1.

Svoj dosadašnji telefonski broj možete da prenesete u MTEL Austria mrežu, a da i dalje koristite isti broj koji znaju vaši prijatelji i članovi porodice.

Strateško partnerstvo Telekom Srbija grupe i  A1 Telekom Austria dovoljno potvrđuje da se radi o stabilnoj i sigurnoj kompaniji sa dugogodišnjim iskustvom poslovanja.

 

Za praznike bez rominga i bez telefonskog računa

MTEL Prepaid/Wertkarte  je idealna za one kojima nije potreban novi telefon i koji žele da prate i kontrolišu svoje troškove telefoniranja, a to znači da nemate mesečnu pretplatu, već dopunjavate karticu po svojim potrebama.  U ovom slučaju, Vi zapravo komunicirate bez ugovorne obaveze i troškova aktivacije, a startan paket, na primer, Hallo L , po ceni od 9,90€  uključuje: 1000 minuta/SMS poruka, 3GB mobilnog interneta i telefonirate bez rominga u  Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Korisnici MTEL Prepaid/Wertkarte  mogu kupiti i brojne  tarifne dodatake, koji odgovaraju njihovim potrebama.

Dragoceni trenuci radosti u krugu porodice i prijatelja u zavičaju ili opušteno telefoniranje sa njima, donose vam osećaj pripadnosti i ljubavi. Vreme praznika bi trebalo da bude i vreme veselja i radosti, povezivanja i darivanja, a vi imate da priliku da sve ovo doživite. Zahvaljujući mobilnoj mreži MTEL Austria, možete obradovati druge ali i same sebe. Najlepši darovi su oni, s puno srca i simbolike, i ne kaže se uzalud “darujte više – trošite manje”!

Informacije na maternjem i nemačkom jeziku možete dobiti i putem broja telefona  0800 667 667 ili posetite dva prodajna mesta u Beču. Jedan se nalazi na poznatoj ulici Maria Hilferstrasse 103/8 , a drugi  novi MTEL šop, koji je nedavno otvoren u Donau Zentrum-u, preko puta velike prodavnice Müller.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava