MTEL biznis događaj: Prosperitet i dobra komunikacija za naše privrednike u Austriji

25.06.2018

U Beču je u četvrtak uveče, u predivnom ambijentu restorana „Das 1090“ održan poslovni susret kompanije MTEL Austria sa našim uspešnim privrednicima. Bila je to odlična prilika za druženje, umrežavanje i sumiranje poslovnog dela godine pred godišnje odmore.

MTEL Austria: Direktorka Natalija Jegdić i zamenik direktora Milenko Cvijanović

Mobilni operater MTEL  je članica Telekom Srbija grupe i na teritoriji Austrije, sa partnerom Telekom Austria, omugućava najbolju pokrivenost i kvalitet telekomunikacionih usluga, sa neverovatno povoljnim paketima za telefoniranje.

Strateško partnerstvo Telekom Srbija grupe i  A1 Telekom Austria dovoljno potvrđuje da se radi o stabilnoj i sigurnoj kompaniji sa dugogodišnjim iskustvom poslovanja na području Balkanu.
Vlasnicima firmi koji posluju na teritoriji Austrije, zemljama EU ali i  Srbiji, BiH i Crnoj Gori, MTEL je omugućio savršen proizvod i usluge za uspešno poslovno komuniciranje.

S obzirom na to, da već postoji veliki broj MTEL biznis  korisnika u Austriji, direktorka Natalija Jegdić, zajedno sa svojim timom, imala je želju da se i lično sretne sa našim privrednicima i zahvali na ukazanom poverenju kompaniji MTEL.

U Salzburgu , Lincu i Beču organizovani su poslovni susreti na kojima je prisustvovao veliki broj privrednika iz Austrije, a poreklom su iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

 

MTEL biznis događaj u Beču 

U Beču, u prestižnom restoranu „Das 1090“ direktorka Natalija Jegdić je dočekivala goste i nije skrivala veliko zadovoljstvo što su se pozivu odazvali brojni privrednici i MTEL biznis korisnici.

“Veoma sam emotivna večeras, zato što vas vidim sve ovako na okupu, i u tako velikom broju” rekla je Natalija Jegdić, pozdravljajući sve prisutne.

MTEL biznis skup u Beču u restoranu “Das 1090”

U kratkom izlaganju i prezentaciji Natalija Jegdić je naglasila da je misija koju su kompanije Telekom Srbija grupa i MTEL imale, bila prava, kao i vizija koju su imale kada su odlučile da, pre dve godine,  našoj dijaspori u Austriji ponude nešto jedinstveno.
Nijedna austrijska mreža do sada nije imala neograničene pakete telefoniranja u Austriji, EU i zemljama Srbiji , BiH i Crnoj Gori.

“Jedna zona jedna kartica”  u sve četiri zemlje bez rominga je jedinstvena ponuda koja je tako bila potrebna našoj dijaspori u Austriji.

Osim Business Flex tarife, na kojoj je bio akcenat u toku poslovnog susreta u Beču, MTEL Austria u ponudi ima SERVUS tarife za korisnike koji privatno telefoniraju i koji su u stalnom kontaktu sa svojim najmilijima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Povoljni paketi za školarce i studente pod nazivom 4young, idealan je za korisnike mlađe generacije, a prednost je što se i interenet, u zavisnosti od paketa, koristi podjednako u sve četiri zemlje.

Ljubazne hostese koje su na kraju skupa gostima delile poklone

Osim toga MTEL je u okviru svog društvenog odgovornog poslovanja, podržao mnoge kulturne manifestacije i inicijative, kao što su škola srpskog jezika u Salzburgu i  podrška folklornom društvu  „Stevan Mokranjac“ iz Beča  jednom od najuspešnijih društava u dijaspori.

Veliki broj koncerata, pozorišnih predstava i kulturnih manifestacija su takođe podržane od strane MTEL-a  jer je kompanija prepoznala njihov značaj za srpsku zajednicu u Austriji.

Natalija Jegdić se na kraju izlaganja zahvalila i pozvala prisutne da se uz kulinarske specijalitete austrijske i srpske kuhinje i muziku, zajedno, druže i provedu  jedno prijatno veče.

 

VIDEO : MTEL biznis događaj u Beču 

 

MTEL Austria za poslovne ljude i firme

MTEL Business Flex tarife pružaju komunikacijska rešenja koja vlasnicima firmi i zaposlenima pružaju maksimalnu slobodu komuniciranja u celoj Austriji , EU ali i u zemljama Balkana kao što su Srbija, BiH i Crna Gora.
Zahvaljujući roaming flatu, već su uključeni svi razgovori, mobilno korišćenje podataka i SMS poruke u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.
Business Flex tarife podrazumevaju i  besplatne minute i SMS poruke  i za razgovore sa drugim zemljama EU iz Austrije.

Veoma tražena među novim korisnicima je tarifa Business Flex L  koja sadrži:

– Neograničenu komunikaciju unutar firme
– Min/SMS u Austriji, Srbiji, BiH i Crnoj Gori (unutar Telekom Srbija grupe) i prema EU
– 15 GB  mobilnog interneta u Austriji i Srbiji, BiH i Crnoj Gori, isto je kao da se nalazite u Austriji
– Besplatan roming u Srbiji, BiH i Crnoj Gori
–  jedan od najnovijih modela telefona bez doplate

U ponudi su i dodatni tarifni paketi za prilagodjavanje Business Flex tarife svojim potrebama.

Za firme iz Austrije koje imaju želju da saznaju detaljnije informacije o Business paketima MTEL mreže i koje to sve pogodnosti mogu imati prelaskom na ovu mrežu, mogu se obratiti na brojeve telefona 0800 667 667 (besplatni pozivi iz Austrije) ili na +431 40 21 644, i  internet stranici  www.mtel.at

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava